O Varecha.sk

Problém vo vyhľadávaní

marika9 - fotkamarika9, 9. októbra 2016

Dnes som si chcela pozrieť suroviny na zajtrajší nákup na hamburské stehno a nič mi nenašlo. Ani pod hamburské, ani hamburgské, ani hamburské stehno. Ešte, že som tento recept mala uložený v KK, takže som ho nakoniec našla tam. Ale píšem redakcii, že asi je vo vyhľadávaní nejaká zrada. Alebo som spravila ja nejakú chybu?

@zareaguj


Diskusia k téme

dydya
Marika nie neurobila si ziadnu chybu ,proste redakcia robila zmeny ale neviem ci je vobec niekto spokojny ...Ja som sa tiez marne snazila najst recepty a tiez mi nenaslo aleze nic ani podla nazvu ani podla nicku ani naznak niecoho .Ja len dufam ze sa v redacii preberu a varechu vratia do povodneho stavu ,Blizi sa cas vianoc a prave vtedy som najviac pouzivala prave varechu ,tiez som si nastastie recepty ukladala a to ma snad zachrani ...
afataga
mne to vyhladava bez problemov ako aj redakcii, nemoze byt problem, ze to funguje iba v niektorych prehliadacoch?
marika9
Ďakujem za komentáre. Asi bude niečo na tom, čo píše @Afataga , lebo ja som to neskúšala len raz, ale viackrát pod podobnými názvami. Mám prehliadač Avast Safe Zone. Na základe tohto komentára som vyskúšala Operu a tam mi to našlo hneď.
Takže naozaj to vyzerá na problém s rôznymi prehliadačmi.
alena45
Potešila som sa chladničke a hneď som ju aj potrebovala. Zadala som šampiňony a našlo mi veľa receptov, orientovala som sa už podľa obrázkov a jeden z receptov už aj idem vyskúšať. Dobrá práca.
A že už nevidím tú čiernu paspartu - veľké ďakujem.
annan
Zaujímavé, nikto nie je spokojný ,asi len ktorý urobil tieto zmeny,ešte je spokojný sám zo sebou.
altyn
@Annan (10.10.2016 19:58)

Čítaj viac, zistíš že sú tu aj spokojný so zmenou.( A nie len "ZO" sebou.) Nie je všetko zlé čo je nové, len sa treba naučiť to využívať a ovládať. Veď kedysi dávno bol aj čiernobiely televízor fajn a predsa ste sa rozhodli pre farebný! A či...?!
2010
Syn ma velmi malu kuchynu, tak som dal vseobecnu zle formulovanu otazku a za chvilu mi Google nasiel perfektne riesenie a neriesil ani "zo", ci "so".



altyn
@Junior (10.10.2016 21:00)

Nejde o hrúbku, ale o to že vždy všetci volajú po zmene a keď nastane, tak sa sťažujú a každý si založí svoju diskusiu. A samozrejme nečíta všetko. Poukazujem na to, že nie všetci sú nespokojní. A píšem na MT, ten si rád prepisuje slová,ale s a z nikdy neprepíše.
1x elef
martamm
Práve som skúšala vyhľadávanie podľa suroviny "tvaroh", pekne mi našlo x receptov, v ktorých sa tvaroh nachádza, potom som skúsila podľa názvu "fazuľová polievka", rovnaký výsledok. Takže všetko funguje ako má, redakcii môžem vajadriť iba veľké uznanie :)))))
annan
Milý @ Altyn,je to už dávno ako som ja skončila školu a páči sa mi ,že ty si taký dobrý žiačik a ešte sa zaujímaš aj o varenie.Ale aj ja mám takého vnúčika,ako si ty a tak ho musím poprosiť o vysvetlenie a ja mu zato niečo dobré navarím.
marika9
Asi som bola zle pochopená. V žiadnom prípade som nechcela kritizovať, ale len poukázať na problém. Inak som s Varechou veľmi spokojná.
kucharka
Ja by som sa chcela spýtať, čo robím zle.... Teraz som napríklad chcela hľadať "zákusok štedrák" , ktorý viem, že mám dokona uložený v KK.... skúšala som obidve okienka, s dĺžňami a aj bez, s mäkčeňom a aj bez a NIČ. Ani keď som dávala iba "štedrák" , ani tak mi nevyhodilo ani jeden recept. Keď dám suroviny, tak mi nájde kopec receptov ale keď dám meno receptu, tak sa mi neukáže ani jeden! :-(((
Vopred ďakujem za pomoc....
Pekný večer.
redakcia
Dobrý večer, ako prvé skúste najprv kliknúť na Začať hľadať odznova (tým sa Vám vymažú predtým navolené suroviny alebo hľadaný text).



redakcia
Otvorí sa Vám "chladnička". Tu do 2. okienka napíšete slovo Štedrák a kliknete na Nájdi recept.


redakcia
Teda presnejšie 29 receptov, v ktorých sa nachádza slovo Štedrák buď v názve alebo postupe receptu. Podarilo sa?