Rôzne

Prieskum

fedee - bez fotkyfedee, 19. novembra 2012

dobry den viem ze to tu nepatri ale moja mladsia sestra studuje na
vysokej skole a robi prieskum na doplnenie svojej prace tak ak bi sa
dalo mohli bi ste vyplnit dakujem
 www.survio.com/survey/d/X9K2E1F9W8Q5M1A4X...

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
Mili varechaci , kludne to vyplnte - ide iba o par otazok co zaberu najviac minutu .
medulienka122
stalo sa, ale fedee, čo tie tvrdky, ccc:-)))/ak by, mohli by/, oprav si, aj ja ďakujem:-)))))))))
sovka62
Vyplnené, naozaj zaujímave otázky, len večná škoda, že výsledky budú vidieť len pedagógovia v škole a nie tí, čo robia politiku. Som presvedčená, že ženy by sa do politiky hodili lepšie ako muži, veď čím sa napríklad líši štátny rozpočet od rodinného? Pár nulami! Žena by si asi ťažko naplánovala, že minie viac ako dostane, veď sa nič nedeje, zvyšok si požičia a ďalší rok a ďalší opäť...... A to je len jeden príklad.
hubata
Úloha splnená.
Súhlasím so @sovka62 : ženy sú sporovlivejšie a pritom majú cit k deťom, starým, chorým a odkázaným. Keby ženy na Slovensku boli v politike tak by bola v každom väčšom meste fabrika, aby sme mali robotu pretože vedia že na dlh sa žiť nedá.
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Vyplnené a zaslané.
nadia56
@fedee , urcite by viacerych zaujimali vysledky prieskumu, ked sestra vyhodnoti dotaznik do svojej prace, mohla by sa k ziskanym informaciam vyjadrit, strucne ich okomentovat:-)
akned
Vyplnené, odoslané i keď trochu neskôr tak dúfam že to ešte má význam a pomôže.
lydia
Žijeme v patriarcháte. Pomer týraných žien (1:5) je desivý a zákony by nemali dovoliť mužom beztrestné týranie žien fyzické, psychické a ekonomické. Ak niekto robí prieskum na ekonomické týranie, tak sa môže obrátiť na mňa, obetí gamblerov a alkoholikov je dosť, aj mužov, čo namiesto rodine dajú peniaze .....veď vy viete... Vstúpte si do svedomia a zmeňte život, začnite žiť pre rodinu, ináč sa vám to skôr či neskôr vypomstí. Alebo si myslíte, že nie?