Od začiatku Varechy sme si zvykli pridávať do diskusií aj problémy,ktoré sme spolu riešili.Dávnejšie už sem chodím len sporadicky,lebo slintanie nad skvelými receptami ma nebaví. Skoro vôbec nepečiem a varenie pre jednu osobu a bezlepkáčku tiež nie.Čo varím,mám už v gebuli.Ale sa patrí na začiatku roka aj zavinšovať,tak každému veľa zdravia,lásky,šťastia.........a kto sa prejedol,nech skoro vyzdravie. No a teraz k problému,ktorý ma kvári .Občas si na večeru upečiem krúžky zemiakov a s Acidkom vychutnávam .....niekedy postraším vrch krúžkov kúskom slaninky a jej vôňa mi hneď vylepší ich chuť. A pri vytiahnutí pekáča obdivujem niektoré krúžky,ktoré sa nafukujú ako placky Puri od @Michsamant.Ale väčšina z nich je len opečená.A to mi vŕta v hlave,prečo niektoré krúžky sa nafúknu ??? Čo mám urobiť,aby všetky boli nafúknuté? Lebo tie mi aj viac chutia.Mám aj fotku ako dôkaz,len neviem,či sa mi podarí pridať.A kým to doriešim,rada privítam všetky rady a možná vymyslíme nové pečené zemiaky :-).
@zareaguj
@Frezia68
...a môj muž nie je ani pyšný..ani namyslený..a-často býva nafúknutý-vraj som ja na vine...
začnem piecť tie zemiaky-mali by byť nafúknuté ako babka po sviatkoch..:-)
Mila @radost , ved mu uvar mu matovy caj a davaj menej kapusty:-)Veru , v strednom veku sme uz nafuknuti velakrat uz iba kvoli jedlu...
A pridaj rasce, alebo fenyklu.