Prečo sa len niektoré zemiaky nafukujú?

frezia68 - fotkaFrezia68 6. januára 2018 o 11:40

Od začiatku Varechy sme si zvykli pridávať do diskusií aj problémy,ktoré sme spolu riešili.Dávnejšie už sem chodím len sporadicky,lebo slintanie nad skvelými receptami ma nebaví. Skoro vôbec nepečiem a varenie pre jednu osobu a bezlepkáčku tiež nie.Čo varím,mám už v gebuli.Ale sa patrí na začiatku roka aj zavinšovať,tak každému veľa zdravia,lásky,šťastia.........a kto sa prejedol,nech skoro vyzdravie. No a teraz k problému,ktorý ma kvári .Občas si na večeru upečiem krúžky zemiakov a s Acidkom vychutnávam .....niekedy postraším vrch krúžkov kúskom slaninky a jej vôňa mi hneď vylepší ich chuť. A pri vytiahnutí pekáča obdivujem niektoré krúžky,ktoré sa nafukujú ako placky Puri od @Michsamant.Ale väčšina z nich je len opečená.A to mi vŕta v hlave,prečo niektoré krúžky sa nafúknu ??? Čo mám urobiť,aby všetky boli nafúknuté? Lebo tie mi aj viac chutia.Mám aj fotku ako dôkaz,len neviem,či sa mi podarí pridať.A kým to doriešim,rada privítam všetky rady a možná vymyslíme nové pečené zemiaky :-).

@zareaguj


18 odpovedí:


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov




TOPlist