Rôzne

Pre @Tatranka.

stefanm - fotkastefanm, 9. júla 2012

Hľadal som tu nejakú jednoduchú domácu zmrzlinku a zapáčila sa mi táto .  varecha.pravda.sk/recepty/jahodova-zmrzlina-fotorecept/17...

Tak som si ku nej pridal "zimnú" pesničku od pani Zagorovej a hneď mi bolo chladnejšie a veselšie . Doporučujem dopozerať do konca . Uvidíte čo sa s nami stane keď sa pri práci budeme usmievať . Omladneme !!! :)





@zareaguj


Diskusia k téme

honestka
Stefanm: tvoja trpezlivost, tvorivost a pohotovost "to come us down"= utisit nase pocity"/ je uzasna a zabavna. dakujem za osviezenie.
tilau
krásne...ako to spríjemní večer a naozaj vyvolá úsmev na tvári :D
kuchticka
Stefanm, velmi ma tato pesnicka Zagorovej potesila, vdaka. Spominam si, ked ju spievala a zabery boly vtedy z Jestedu (Jizerske hory), byvali sme blizko Liberca. Mas skutocne dobre hobby a nadanie ho spravne vyuzit. Ozvi sa castejsie takouto potesujucou connostou okrem svojich skvelych receptov.
damisa
pekné a hneď zrána sa Ti podarilo vyčariť úsmev na tvári :D
medulienka122
Tatranka, normálne ti závidím/xixi/, takto byť ospievaná!!! Zlatý Štefanm, že nás stále niečim potešíš!
tatranka
Štefanko,prepáč...moja kulpa!!! Ja som až dnes objavila tvoju ohromnú tvorivosť na moju zmrzlinku,tu na diskusii.Nechodím sem pravidelne a tak mi to ušlo Teším sa,že takto vlastne pre nás reklamou reprodukuješ naše malé kuchárske umenie.Ak by som to vedela spracovať takto aj ja,určite by som si vzala na mušku pár tvojich pekných receptov.
No ja to neviem a tak ti môžem len k tvojej kulinárskej a fo-to-umeleckej šikovnosti pogratulovať a poďakovať.