Rôzne

Pre @Enerrgizer .

stefanm - fotkastefanm, 6. augusta 2012

..."Nedeľa : .... Obed - 1/2 gril.kurčaťa , zeleninový šalát"...
To je úryvok z dvojtýždňovej diéty , ktorú absolvuje momentálne moja manželka ani neviem prečo , lebo to vôbec nepotrebuje . Ale keď všetky naokolo držia diéty tak sa asi musí prispôsobiť .
Ale nie to ti chcem oznámiť . Chcem ti týmto vlastne poďakovať za uvedenie tvojho receptu na "Grilované kurča" zo dňa 15. augusta 2010 , podľa ktorého som čiastočne postupoval a pripomenúť ho tím ktorí ho prehliadli . Je totiž veľmi jednoduchý ale o to famóznejší .
 varecha.pravda.sk/recepty/grilovane-kurca-fotorecept/8997...

Už som uvažoval , že si pred obedom odskočím na neďaleko sa konajúci Pivný festival a tú polku ugrilovaného kurčaťa jej tam kúpim ale potom ma "osvietilo" , zadal som do vyhľadávača na Varecha.sk : grilované ... a našiel som tvoj recept . A bolo rozhodnuté . Za hodinku urobený a za päť minút zjedený obed .
Tak ti za to pripájam môj klip . Košice mám rád ako každý Prešovčan!! , napriek tomu ma v nich od detstva fascinoval " k o s t o l" na námestí a hlavne "e l e k t r i č kl y".
No a hudobne som ho "obohatil" o pesničku "V r a n y" (od IMT Smile) . Určite vieš prečo !






@zareaguj


Diskusia k téme

enerrgizer
...pred chvíľkou som prišiel domov a táto diskusia ma veeeľmi potešila :) krásne si to spracoval a ešte krajšie si ugriloval to kurčiatko... Električky fascinujú aj mňa :) a pamätám, keď ešte jazdili po Hlavnej okolo kostola. Ďakujem :)
kuchticka
Stefanm, prave tymto si mi pripomenul peknu spomienku spred 3. rokov ked sme Kosice a tento nadherny kostol navstivili.
Taktiez dakujem tebe na upozornenie toho pekneho receptu od @enerrgiezer a jemu za uverejnenie. Nemam cas citat vsetky recepty a tak so o tento skoro prisla.
bozulka
Kostol je skutočne nádherný...aj spievajúca fontána...:-))),mala som tú možnosť vidieť Košice,ale aj Prešov je pekný...
Štefan,len ju nechaj,bude mať dobrý pocit,že niečo pre zdravie urobila.
Ja už týždeň robím robím to čo som dlho odmietala s tým,že to nedokážem...detoxikujem...ceľkom 21 dní.Najhoršie tri dni kedy som jedla iba varenú naturálnu ryžu bez soli a bez tuku iba detoxitačný /špeciálny/ čaj mám za sebou a nebolo to ani strašné.Teraz už pridávam k ryži parenú koreňovú zeleninu,ochutené oliv.olejom a morskou alebo himalajskou soľou.Od štvrtka už aj surovú zeleninu a šaláty...to mi chýba,chýba mi ešte aj ovocie a jogurty ....a káva...!
No a potom môžem pridať ryby a mäso na pare.
Nerobím to na chudnutie / to už neriešim /,ale pre zdravie,ináč si pred synom nemôžem posťažovať že ma niečo bolí...:-) ,no ale aj tak som už ubrala na váhe cez 2kg.
Kuriatko aj zemiačiky sú pekné,ale momentálne nič pre mňa...:-))).
Tiež som na ten recept zabudla a takých zabudnutých je tu veľa...


kuchticka
@bozulka , velmi obdivujem, ze dokaes - i v tomto veku - detoxikaciu. To je skutocne "tvrde" zapieranie si vsetkeho dobreho a i zdraveho, ako ovocie, jogurty, ba i kava je vraj velmi zdrava pre nas. Ja som este neskusala ci mam tak pevnu volu abych vydrzala to odriekanie. Verim, ze to najhorsie mas za sebou a uspech bude dokonaly :-)).
bozulka
@kuchticka , ďakujem za podporu,dlho som detox odmietala že to nezvládnem / som totiž veľký labužník / a moja vôla škoda hovoriť, ale zatiaľ zvládam a dokonca bez veľkých problémov až na tú kávu ,tam musím vydržať 21 dní :-))).Zajtra / 8 deň/ pridávam šaláty aj brokolicu,baklažán,kaleráb...atď. a to už bude hej.Som sama so sebou spokojná a to mi robí radosť.
@stefanm , som rada že som sa mohla u teba pochváliť...:-))))
Pozdravuj pani manželku !