Všem milým, známým i neznámým Varechárom a Varechárkam přeji Požehnané Vánoce, prožité v lásce a pohodě!
Do Nového roku 2020 přeji z celého srdce všem hodně zdraví, lásky, štěstí a spokojenosti!
P.S. Opět mám potíže s mým stařečkem noťáskem, dnes, a nejen dnes, jsou dny zázraků. Propracovala jsem se až k
Vareche, díky Bohu a všemu a všem. Jsem v pořádku, jen technika má svoji hlavu.
Pokojné a zároveň radostné Vianoce Tebe a ostatným, tu prítomným i vzdialeným prajem :-) v zdraví prežite sviatky, papajte s mierou, buďte opatrní pri jedení kapra, aby ste dopriali pokojne sviatky aj záchranárom. :-))
Veszelá svátka, dobrá rok 2020 - veľa nula, veľa pénz-penízá
♥️
Průběžné hlášení - můj stařeček noťas je jako to současné aprílové počasí - nevyzpytatelný. Lehne si a raď si. Bobříky trpělivosti jsem mohla prodávat na náměstí vedle kádí s kapry, tolik jich mám ulovených.
Na dálku v rychlosti přeji všem krásné dny, plné lásky a radosti!
Predsa však k novému roku chcem popriať - aj trošku netradične,
V peňaženke prajem hojnosť a v rodine lásku. svornosť.
Božiu lásku prajem k tomu, Boží pokoj Vášmu domu.
Aby ste vždy pomáhali, tým čo veľa nedostali.
Dovolenku v Karibiku, žiť bez liekov na psychiku.
Vždy mať čas na pivko malé, pri ňom známe milé tváre,
Aby ste sa prejedali a vždy dobré vyzerali.
A jediná medicínka, každý večer pohár vínka.
Krásny rok 2020 , prežitý najmä v dobrom zdraví prajem všetkým na Vareche, aj redakcii.
Ďakujeme :-)
Želám vám všetkým, aby budúci rok 2020 bol pre vás niečim špeciálny. Nech je každý nový deň naplnený láskou, zdravím, porozumením a šťastím. Nech máte každú minútu aspoň jeden dôvod pre radosť a urobíte si tak váš svet krajším.