Varenie

Pozor, pozor, na vedomosť sa dáva,že

arasidka - fotkaarasidka, 20. januára 2011

márna sláva,
zvyky predkov
treba zachovať,
nemal by sa nikto ulievať!

A preto : tento týždeň je to !
Začalo to včera - dnes -
hotujte sa na maškarný ples!

V téme Otázka - začala masiek ukážka,
tak sa teda neondite - v novej maske
hneď prindite - by sme svetu ukázali,
že i u nás trónia králi,
ktorých majú radi poddaní,
hlava jedna pomazaná -
mohol by nás oslobodiť od daní!

Tešíme sa - čakáme
/kašlať chvíľu na dane ..../

@zareaguj


Diskusia k téme

hubarka35
máte nás tu v plnej kráse-dve žienky dunajské.....mama vila vodnicka a jej malá šupinka.
arasidka
super, tak sa pridaj do Otázky medzi masky, nech je nás tam celá kopa na jednej hromade:))) A keď si prezrieme Komunitu, to tam bude veselo!
garanco
Fašiangy- Turíce,
šak še neondzice, masky oblekajce, na bal ucekajce....
marianne69
ja by som sa s tej bosorky aj prezliekla,ale neviem ako tie obrazky menite:-)
babinka
tak aj ja som si vzala kostym z karnevalu!!! a moje dcery su pri ne zas, ktora je ktora, nevidno :)))
arasidka
au..... až ma v kolene luplo, nále jaká kočka je z teba.
arasidka
a teraz hup na tému Otázka - zaradiť sa do šóru, nech do nedele budeme vedieť pochodovať pekne jak sa patrí - pravá - ľavá - seno - slama....
klaura
samé pekné baby sa tu schádzajú ... však ?
evanaaa
Pánabeka, žienky-masky, ja civiláčka sa z vás po...toto, ale ste krásne. Ja to nedokážem, aj chúďa Arašidka mi chcela pomôcť, ale už je veľa hodín na prezliekanie sa, a ja to ešte nevieeem, béééé. Tak dobrú nôcku vám!
janger
Ludia moji, ak niekto teraz po prvykrat navstivi Varechu, co si bude mysliet? :-))))
jerica
tu ma máš, tak sa chystám na čardáš:-))
arasidka
bréééé ráááno.... psssst, já ešte spím, iba vyprevádzam mladého do školy.... no, vy masky naše, keď sa aj vy zobudíte, kerá ešče nebola prihlásená v téme:Otázka, nech tak urobí čo najskóreči, nech sme pokope.
A že čo si budú o nás myslet? Šak sa ich potom opýtame, vyňadríme sa k temu. A fčuleky si idem ešče dospat posledný veršík, lebo táto hodzina je pre mna moc skoro na stávaný, a uš sem scihla aj hava vyluftovat, tak si moje telo zaslúži ešče trošku tepla periny - ale jak tam venku fičí!!!!Oblečte sa teplo!
janazjarku
Tak včera som bola menovaná do funkcie ministerka pre orientalny "styk" tak som si zbehla na plastiku nak Stefanm reprezentujem na úrovni :-D čo ak ma tam čaká dáky Omar ?.., alebo s...... :-)
stefanm
v diskuzií "otázka" sa začalo hlasovanie o hymne dočasného fašiagového kráľovstva (jeho názov budeme voliť zajtra)!!!....na hymnu môžte dávať svoje typy...len dnes!!!
stefanm
@janaz (j)arku ja ťa "žeriem" ...taka super premena...hoci ani originál nebol až taky "strašný" :)...škoda,že v mojom kráľovstve bude prísne zakázané mnohoženstvo a ja už jednu "kráľovnu" mám...tá by mi dala,keby som si s tebou niečo začal...!!! s valkom na cesto by dorazila teba a s tlčikom na mäso mňa!!!ja ju poznám...fakt...:)))...mohla si mať veľkú nádej,že by si bola kráľovnou!!!ale styk s orientom ti dúfam vyhovuje?!?!
janazjarku
@stefanm orient to je moje :-) len neviem ako si to odhalil háá ?? A tvoja milá královná sa báť nemusí /ja sa tiež nebojím/ ja už mám mnohomužstvo za sebou a ako orientálna ministerka predsa prísno dodržiavam zákon tri krát a dosť !! :-D No mútiť orientálne hlavy môžem ta ňe je to také ľahké ako klamať telom proste diplomacia mosí byť :-D
jezibabka1
@stefanm tak si ma sklamal:( tu "žerieš" @janazjarku a ja som si myslela, že "katy rezeň" niečo znamená:( asi som priveľmi pekná, tak s tým idem niečo urobiť:))))))
frezia68
@jezibabka ,či katy rezeň-nežiarli,lebo šak si "ľavá ruka"a to vieš,že bližšia košeľa,ako kabát,nie?
anina43
@evanaa my zostaneme utajené, lebo ani ja neviem kde kliknúť a hodiť sem obrázok, nič si z toho nerob, lebo aj mňa sa chytá z toho zrádnik, sme dve, a spolu to ľahšie zvládneme. Možno sa nám ujde nejaký titul od samotného kráľa, len neviem ešte aký, budeme možno poradkyne s vysokým prijmom, my dve to vyhráme haha
anina43
@ara šidka, ty by si mala dostať osobitnú prémiu od redakcie za tento úžasný nápad, priznám sa keď sa pozriem na obrázky tak sa nahlas rehocem až mi tečú slzy@janger , ježibabka1, jerica-lepšie ste ani nemohli vybrať haha
tatranka
Skúsila som sa prídať,no nič moc som asi nevymyslela.Preto bez masky len prevlek sa podaril.Teším sa aj z neho.
anina43
@lumilka máš super masku, ani pán Boh nevie čo je na obrázku, darmo študujem, ani cez lupu nevidím čo je v tráve, ja suhlasim z pozicie poradcu nech si v tieňovej vláde a na čele sprievodu kráľa krásna kapitánka tatranka, z tej hymny mna už boli brucho
egreska
je to dinosaurus :-)) to bude prdel ,ked sa všetci natlačíme pod nejaký recept do komentárov :-)))))))
evusik
@luminka ja hádam že to je lochneska obliata modrým atramentom :-) @tataranka a ja že si pirátsky kapitám ale Pipi je lepšia :-)
babi
tak už som tu medzi vami nech žije karneval
arasidka
A aby sa vám dostavila lepšia nálada, na Otázke vám už aj hrajú - ta ideme tancuvat!
klaura
jedna lepšia ako druhá ... ale chlapci sa boja medzi nás ... najodvážnejší @stefanm to pri tanci nezachráni ... varecháči šup, šup ...
tatranka
Páči sa mi,ako masiek -varecháčov pribúda.Bude to veru parádny sprievod.Ja sa veľmi teším,lebo na maškarnom plese som už dávno nebola.Teším sa na túto zábavu.
evanaaa
Lumilka, Anina, my budeme opozícia, a možno ich aj ( svojou skromnosťou) prebijeme. Ale ozaj, kde sú ostatní mládenci, koľko ich tu je, ako chcete tancovať, bez nich? A zaujímavé, redakcia sa ani nehnevá, že tu robíme taký krik, ani nás nepochváli.......
arasidka
ej, a mohlli by sa pridať - veď fašiangy sú len raz v roku, a prečo by nás mali hrešiť? Vari je niečo zlé na tom, že na chvíľočku sa staneme inými - popri tých hororových každodenných správach zo sveta i z domova, kriminovinách, cenách v obchodoch, 20 % DPH , a neposlednom rade popri našich osobných problémoch , ktoré nás trápia ?
Azda týchto pár dní, čo tu každý blbne po svojom , nie je lepšie ako ktorákoľvek Smotánka, ktorú nám predostiera televízia? Tu sme toho všetkého dobrovoľne zúčastnení, čosi nám to dáva - predpokladám že aspoň chvíľkové uvoľnenie, to ostatné, čo som hore vymenovala - nám len berie.
Radšej sa trikrát zasmiať , ako jedenkrát plakať!
arasidka
honestka, najlepšie je vyjadriť sa v Otázke - tam je masiek najviac,
zdezda
:-)))))ahoooojky, pridávam sa so šašovsky dobrou náladou, dobre ste to vymysleli, s úsmevom je život krajší :-))))))))
frezia68
Začala som narážať pivo a v podvečer uč čapujem,idem zabezpečiť aj nejaké občerstvenie,lebo o hlade nie je dobrá zábava:-)))
tatranka
A ja si pripravím veselý program s mojou cvičenou opičkou.Máte sa na čo tešiť.
babi
aj ja som opička , môžeme vystupovať spolu, bude sranda, Dievčence toto sa mi fakt páči, kukám na vás cez tie okuliatre a neviem sa vynadívať, aké ste krásne
tatranka
A moja opička mi pošuškala @babi ,že tá opička s okuliarkami je jej bývala pani profesorka s cirkusu.Majú nacvičené číslo a určite ho spolu predvedú.Nech sa všetci čudujú. xixixi,čo povieš na to @babi ?
garanco
No opičky, len sa predvádzajte, kým budete také pekné ako vaša pani inšpektorka ( to ako ja ), ešte musíte predviesť zopár dobrých kúskov, aby si vás všimli vyššie a kým vám@frezia načapuje pivko! (aj tak z toho budete mať len dobrú zábavu)
babi
@ garanco len počkaj, keď nám @ frezia načapuje to pivko, potom len uvidíš tie kúsky čo spolu s @ tatrankou predvedieme. Tak sa rozparádime, že až, ani pani inšpektorka na nás nebude mať, že @ tatranka
tonicka53
ešte ma príjmete medzi seba na ples? ak nie, tak vás všetky premením na škaredé ropuchy :-))) veľmi sa mi páčite všetky, tak si to u mňa nepo...kazte :D
garanco
@ tonicka , utekaj na ten bál, všetci sú vítaní (hovorím to ako poradkyňa hovorkyne) - veď kto by riskoval stať sa ropuchou !
garanco
Tak... a sme všetci doma, v civile a dumáme čo budeme dnes variť!