Rôzne

Potřeboval bych pomoc

klukodvody - fotkaklukodvody, 14. júna 2015

Tak jsem si založil tady blog a naivně jsem se domníval ,že to zvládnu .Mám blog zaregistrovaný ,mám adresu a dostanu se na začátek .No a tím končím .Neumím vůbec nic .Ani vytvořit úvodní stránku a něco tam napsat no to už vůbec ne .No a tak prosím jestli by mně někdo poradil ale úplně po lopatě abych to byl schopen pochopit .Děkuji všem a budu vděčný za každou radu .Na flog už fotky přidávám to jde ale tady jsem úplně ztracený .

@zareaguj


Diskusia k téme

silvi
Hlavne ze si pridal recepty tak potom ako mozes tvrdit ze nic nevies? ved ti to ide, takisto pridas aj zazitok alebo aj diskusny prispevok ved to sa ti aj podarilo. Flog na varechu nepatri mozno do pravdy ale tu isto ne
klukodvody
silvi to máš pravdu .Ale já chtěl také napsat něco z dřívějšího vaření a o vaření tak zhruba před 50 lety a to se sem do diskuze nebo zážitků moc nehodí asi .
rela
@klukodvody , mne s počítačom pomáhajú vnuci. Tak si nechaj poradiť od mladých a hlavne píš :-)
klukodvody
No to budu muset já si udělám hodně ale tohle jsem nikdy nedělal tak nevím .Ale redakce píše abych to dal na zážitky tak to udělám než se to zprovozní a když to nebude nikoho bavit ,tak přestanu abych neunavoval .Díky za komentář a hezký den .
evanaaa
@kukulienka71 , šla som sa podívať na ten link aj ja, čo tam bude, či tomu porozumiem, ae ukázalo sa mi - ERROR, prečo?