Kuchyňa a vybavenie

Poďakovanie za darček

mariaklara - fotkamariaklara, 4. februára 2011

Touto cestou sa chcem veľmi pekne poďakovať redakcii aj sponzorovi za skvelý darček- Keramický nôž. Tento darček mi príde určite vhod, lebo ja si často robím šaláty. Myslím, že ho budem používať veľmi často, vždy si pritom spomeniem na " Varechu ". Ešte raz , ĎAKUJEM !

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
Myslíš výhru??, @mariaklara. Teším sa s tebou, počula som,že je to dobrá vec, taký keramický nož.
mariaklara
Áno, áno myslím tú výhru, doriska. A dcéra mi povedala, mami, ale nesmie ti spadnúť.
sovka62
Blahoželám, Mariaklara, po keramickom noži už dlhšie pokukujem. Aj som Ježiškovi naznačovala, že by to bol vhodný darček pod stromček, ale buď nerozumel, ale ma chcel potrestať za hriechy, lebo od detí (dúfala som, že ony zabezpečia tento darček od Ježiška) som dostala dva pulóvre a nočnú košeľu. No čo už, možno na budúce. Ale mám ešte jedno otázku, na ktorú možno časom budeš vedieť odpovedať. Keramické nože sa vraj nikdy nezatupia. Prečo som potom v katalógu videla brúsku na keramické nože?
torticka
Aj ja blahoželám. Muž mi kúpil takéto nože. Sú veľmi dobré. Robím iba s nimi.
duschko
Aj ja sa pripajam ku gratulantom. Dufam, ze bude dlho lel a len dobre sluzit. A este odkaz pre sovku. To nikdy neznamena nikdy. Vsetko sa casom opotrebi. Zalezi na kvalite a vyrobcovi. Tiez som uvazoval nad kupou takeho noza. Odradilo ma od toho jedine to, ze cas od casu nabrusim noze a moja pani sa casto poreze. Neviem si ani predstavit taky ostry noz v jej rukach. Ale casom ....