Ahojte. Hľadám recept na PITA CHLIEB a CESTO NA LASAGNE. Ak by ste mi vedeli poradiť, bola by som vám veľmi povďačná...
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 62 najnovší komentár dnes 12:49
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 62 najnovší komentár dnes 12:49
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár 17. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 148 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 62 najnovší komentár dnes 12:49
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Nepečená strecha s mascarpone a ovocím VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím VIDEO
-
Rýchle varenie: 13x špagety s letnou zeleninou. Spravte k nim omáčku z cukiet, paradajok či baklažánu, nikto nebude protestovať
-
Keď ju nestíhate jesť: Bohatá úroda cukiet? Toto sú spôsoby, ako ich spracovať, aby vydržali dni, týždne aj mesiace
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, šľahanie ani vaľkanie cesta. 10 receptov na mrveničkové koláče s ovocím
-
Letný obed: 12x zeleninový prívarok s klobáskou, vajíčkom či fašírkou. Takto určite zasýti každého
-
To najlepšie na leto: 11 receptov na fantastické ovocné rolády. Keď si upečiete, neoľutujete!
-
14 tipov, čo urobiť z karfiolu: Od polievky, parikáša, placiek až po zapekaný či vyprážaný. A podržte sa, upečiete z neho aj dezert!
-
Uľahčite si život: 11x obed z jedného pekáča. Toto sa urobí skoro samé!
1 bal. suseneho drozdia
1 PL cukru
375 ml vody
1 KL soli
1 PL olivoveho oleja
450 g polohrubej muky
Najprv zarobim kvasok: drozduie zmiesam s troskou vody a pridam cukor. Z uvedenych surovin vymiesim cesto, ktore necham asi 1 hodinu vykysnut. Po vykysnuti vytvarujem 10 gulocok. Ruru predohrejem na 250°C (vdaka vysokej teplote sa pity nafuknu). Gulocky vyvalkam na placky hrube cca. 3-5 mm (priemer cca. 20 cm). Na suchy plech polozim pitu vrchnou stranou nadol (cize strana, ktoru valkam bude dole) a peciem asi 2 minuty z jednej strany, ked sa pita nafukne, obratim a potom peciem este cca. minutu. Horucu pitu zabalim do igelitovej tasky (vdaka pare zmaknu a zostanu vlacne).
Asi takto:)
ale určite nájdeš alebo ti poradia aj iné recepty:)
a na placky je tu odborníčka Michsamant, skús napísať jej:)
à-la-kopanice-fotorecept/6206-recept.html do komentarov nizsie