Prosím, varecháči o skúsenosti s parným hrncom. Oplatí sa kúpiť? Ako chutí jedlo?
Ďakujem!
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 419 najnovší komentár dnes 17:26
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 419 najnovší komentár dnes 17:26
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár včera 15:50
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 260 najnovší komentár dnes 17:26
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 18. augusta 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám
-
Mrkvový chlieb
-
Karamelové poháre s ovocím a so šľahačkou +video
-
Makovo-cuketový koláč s citrónovou polevou +fotopostup
-
Cestoviny zapekané s lekvárom a orechami +fotopostup
-
Grilované kuracie štvrte so sladkou ázijskou omáčkou
-
Šalát z červenej kapusty s makom a slnečnicovými semienkami +fotopostup
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Nepečený kokosový koláč s marhuľami VIDEO
-
To naj z Varecha.sk: 11 najklikanejších receptov na slané cuketové koláče
-
Navrch koláča: 7 spôsobov, ako urobiť chrumkavú mrveničku aj bez masla
-
Bez rúry aj veľkej námahy: 14 receptov na nepečené zákusky s ovocím
-
Ako od babičky: 10 receptov na slivkové gule, tie poctivé, zo zemiakového cesta
-
Rýchlovky z kuchyne: Čo variť v tomto teple? 12 receptov na jedlá hotové do 30 minút
-
Paradajky v skle: 10 najklikanejších receptov na domáci kečup
-
Svieža oslava: 13x letné narodeninové torty s ovocím
varecha.pravda.sk/diskusie/parny-hrniec/6930-forum.html...
Druhy recept - zelenina vo vlastnej stave -
Poukladate zeleninu - najtvrdsie na spodok. Hrniec zavriete, zohrejete tak, aby ste este na pokrievke udrzali ruku - cca 70 stupnov, odstavite z plamena a nechate 20 minut postat.
Inac je parny hrniec super vec, na vsetko, co treba dlho varit, oplati sa.