Varenie

Parížske rožky-pridané fotto.

tinca - fotkatinca, 22. decembra 2010

Milí varecháči, kedysi som pridala recept na parížske rožky,ale vtedy som ešte nemala páru o pridávaní fotiek. Keďže tieto rožteky nemôžu na vianočnom stole chýbať, tak som dnes dodatočne pridala fotky ako vyzerajú tie moje. Aj dnes som mala na rcp pochvalu od @lucylee tak ma to inšpirovalo. Pozrite si ich.

@zareaguj


Diskusia k téme

tinca
sandri ďakujem za pridanie linku, mohlo ma to napadnúť:-)
babav
@tinca , mas ich perfektne!Ja mam recept s inym zakladom,ale ma vcera sklamal ,rozteky sa mi roztiekli.Schovala som ich pod plnku . Hneva ma to ,lebo viem kde som urobila chybu.
tinca
@babav netreba experimentovať, ja sa vždy držím autorského receptu
lucylee
no a ja som včera robila plnku, už je na rožkoch, aj plnka je úžasná :-)
Ešte poraďte nejakú fintu na čokinu (ako hovorí sandra) :) aby sa nelepili o plech.
Dať ich na mriežku a pod mriežku papier a nalievať na ne alebo?
babidka
pouzi silikonovu foliu na pecenie / bezne sa da kupit/ a tam sa ti zarucene nic neprilepi a aj stecenu cokoladu mozes pozbierat a pouzit este dalej .ja uz ju pouzivam roky nielen na pecenie ale aj na take "problemove" cinnosti a som spokojna:-)))
babidka
prepac @tinca , ruky boli rychlejsie ako rozum:-) rozky su velmi dobre /uz som ich podla tvojho receptu robila/ a tvoje su akesi krajsie;-))))))
tinca
@lucylee ja ich polievam tak, že si vezmem deravý podberák /obracačku/, kladiem na ne rožteky a nad kastrolikom s polevou polievam, prebytočná poleva ti ide späť. Ale to je dobre, keď to robia dvaja. Niekedy, keď sa ponáhľam tak máčam.
teodora
@teodora -lucylee ,ja si pod rožteky poukladám špajle,dve vedla seba a potom tam namáčané rožteky ukladám. Stečenú čokol použíjem napr do guliek,ktoré robím z orezkov.