Zdravím, palacinky sú na slovensku dosť populárne. Mňa zaujíma čím ich plníte Vy?
Ja mám najradšej marhuľový lekvár a tvaroh...
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 58 najnovší komentár včera 19:19
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 58 najnovší komentár včera 19:19
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 72 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 58 najnovší komentár včera 19:19
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 27. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Šošovicová polievka +video
-
Langoše s kyslou smotanou +fotopostup
-
Makovo-ovocná štrúdľa
-
Slaný koláč z lístkového cesta so špenátom a s balkánskym syrom
-
Praženica s ovsenými vločkami +fotopostup
-
Vrstvený mäsový bochník +fotopostup
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami +video
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
Pečená žemľová knedľa z bábovkovej formy VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
Lekvár naspodok, navrch tvaroh.
Med, prípadne posypaný vlašskými orechami.
Kyslá smotana, alebo jogurt, kakao, cukor, prípadne Granko.
Tvaroh dávam jemný, len zmiešam s vanilkovým a obyčajným cukrom. Niekto robí s utretým žĺtkom a bielkovým snehom.
ovarenizivoteatak.blogspot.sk/search/label/Palacinky...
Alebo len praskovy cukor a zrolovat hotovo.
Ja najcastejsie robim takto:
varecha.pravda.sk/recepty/palacinky-na-holandsky-sposob-f...
Ale mam rada aj hole, s dzemom, s cukrovym sirupom, tvarohom....
@camembert , a ty ich cim plnis?
O, prepac, uz vidim, marhulovy lekvar a tvaroh :-).
Inokedy robim s marmeladou, ktoru posypem vlasskymi orechami.
A ked chcem kalorickejsie, naplnim palacinku trochu osladenym tvarohom, stocim, oblejem redsim vanilkovym alebo cokoladovym pudingom a na vrch ozdobim slahackou. Pripadne pridam este par jahod a pod. Nebezpecne chutne. ;)
presne takto sa aj u nas podavaju palacinky, okrem teda muza ten ich ma rad s tvarohom..no ja tvaroh nemusim takze to isti mandlove masielko a niekedy aj banany ked su v akcii, ale bohate mi staci aj toto maslo..ake kupujes vacsinou?..som raz vyskusala znacku powerlogy, a to mi asi zatial najlepsie chutilo..a ked to porovnam s arasidovym maslom, tak to sa ani neda asi porovnat..uplne ine a mandlove mi chuti viac..
dole to je bližšie popísané, ja som suroviny trošku upravila