Rôzne

Oznamenie.

honestka - fotkahonestka, 7. februára 2011

Mili Varechaci:

Mozno ze vela z Vas postrehlo, ze jedna z nasich STALIC / @Bozulka / sa tu neukazuje takou ucastou ako tomu bolo davnejsie; Nie nezabudla na nas, ani ju tato stranka neprestala zaujímať.

Niektorym z nas je zname, ze aj ked nema cas na pridavanie receptov a diskusnych prispevkov, sledovanost Varechy patri medzi tych malo svetlych stranok v jej takzych nocnych chvilach, kedy klika a pozoruje co noveho sa tu deje.
Jej postrehu neuniklo ani to, ze tu pribudlo Varechacov, niektori s velmi dobrymi novymi receptami, pisucimi prijemne zazitky, ktore snad aj jej prave v tejto smutnej chvili dokazu vyludit jemny usmev a kedze to vnima, dakuje kazdemu jednemu za tieto osviezujuce chvilky a pocity.

Pred par tyzdnami ju postihla z nenazdania nesmierna a tazka strata zivotneho partnera – MANZELA, s ktorym prezila velmi stastne manzelstvo 51 rokov.

A aj ked toto cislo je v dnesnej dobe uz takmer malo prekonatelne - zda sa jej to malo, pretoze este pred par mesiacmi planovali vo dvojici dalsie spolocne vylety, prijemne stravene chvile a posedenia v kruhu rodiny a priatelov, alebo sami dvaja pri pekne prestretom stole a dobrych jedlach, ktore v jej prevedeni maznel zboznoval a poslusne skusal tie nove prave z tejto stranky...

Osobne mam dojem, ze vyjadrenie sustrasti skvelou podporou akou sme to robievali v minulosti na tejto stranke by jej pomohlo aspon malicko ulavit si tento nesmierny zial, pretoze Eterovi priatelia z Varechy patria medzi jej oblubenych.
A snad aj Lepsie takto hromadne, ako ked sa osobne sem medzi nasu skvelu chasku vrati - odpovedat kazdemu osobitne za zvlast prejavenu sustrast, kedy sa znova v myslienkach musi vratit ku chvilam, ktore su v tejto kratkej dobe pre nu tak nesmierne takze a smutne.

Dakujem vsetkym!

@zareaguj


Diskusia k téme

janazjarku
@bozulka prijmi úprimnú sústrasť ..všetci vieme, že sa život raz skončí , ale odmietame tomu uveriť .. milovaný človek odíde no žije ďalej v naších myšlienkach v krásnych spomienkach občas sa vykotúľa slza no ja verím, že sa ti časom vráti úsmev a potom sa tu znova budeme stretávať..želám ti pokoj v duši a silu prekonať bolesť..
redakcia
@redakcia posielala @bozulke mail hneď ako sme sa to dozvedeli, napriek tomu ešte raz za celý kolektív tvorcov Varecha.sk - úprimnú sústrasť...
jerica
@bozulka táto správa ma bodla ako osa do oka , kde aj slza vyhrkla,prijmi úprimnú sústrasť,veľmi súcitím,viem že to nie je ľahké ale život ide ďalej,Ty musíš myslieť na to že Ťa potrebujú Tvoji najbližší .
sladkacokolada
vyjadrujem uprimnu sustrast, viem velmi dobre ako prežívaš tieto dni a preto ti prajem vela síl do dalšieho života. Iveta
ivori
Smutná pravda života vraví, že nič netrvá večne a i život každého z nás sa raz skončí. Túto pravdu si zvlášť uveomujeme v dni, keď sa lúčime s milovaným. Aj keď odídu z tohto sveta, to podstatné čo sme na nich milovali ako usmev, laskavosť tu zostane navždy. Príjmi moju úprimnú sústrasť.
arasidka
Vše má svúj čas a každé konání pod nebem svou chvíli.
Jest čas rození i čas umírání. Čas sázení a čas vykopávání toho, co bylo vsazeno. Čas vraždění a čas hojení, čas boření a čas stavění. Čas pláče a čas smíchu, čas smutku a čas poskakování. Čas rozhazování kamení a čs sbírání kamení. Čas objímání a čas odříkání. Čas hledání a čas strácení, čas zhromaˇžďeovní a čas vydávání. Čas trhání a čas sešívání. Čas mlčení a čas mluvení. Čas milování a čas nenávidění, čas boje a čas pokoje.
Co má tedy člověk, který se namáhá, ze vší své práce?
Nic netrvá navěky. Nemúže se k tomu nic přidati, ani nic tomu odejmouti. To, co bylo, i nyní jest, a co bude, již bylo. Na světe jest ustanoven čas pro každou věc.
Božulka, použila som slová kazateľa syna Dávidovho, pretože je v nich obsiahnuté všetko - celý náš život, celé naše snaženie i naplnenie .
Božulka, úprimnú sústrasť , Hanka
babi
Milá @Bozulka prijmi aj moju úprimnú sústrať, viem že prežívaš veľmi smutné časy, cítim s tebou.
ursula4
S pocitom hlbokého smútku vyslovujem ti svoju úprimnú sústrasť nad úmrtím tvojho manžela.
tonicka53
@bozulka , prijmi moju úprimnú sústrasť. Nech ťa milostivý Pán Boh poteší v týchto smutných chvíľach.
tothka
@bozulka pripájam sa k ostatným varecháčom s úprimnou sústrasťou, je to veľmi smutné keď odíde milovaný človek a ešte smutnejšie, keď sa to stane náhle a nečakane a snáď ti naše prejavy aspoň trošičku pomôžu prekonať tvoj veľký žiaľ.
evusik
@bozulka prijmi moju úprimnú sústrasť... prajem ti veľa síl na prekonanie ťažkého obdobia. Aj keď v tvojom srdci už navždy zostane prázdne miesto, spomienky na milovaného človeka ti zostanú, nech sú aspoň tie pre teba útechou.
ancicka
Pripájam sa ku všetkým varecháčom:úprimnú sústrasť.
siskam
Príjmi čo najúprimnejšiu sústrasť bozulka .
zitar
@bozulka , vyjadrujem ti hlbokú sústrasť a prajem veľa síl do ďalších dní
sjuz
@bozulka - ja prajem veľa síl na prekonanie týchto veľmi ťažkých chvíľ... neopusti sa, máš okolo seba určite veľa dobrých ľudí, ktoí ti pomôžu a budú stáť pri tebe...a my z diaľky sme s tebou tiež...
2010
@bozulka ,prijmi moju uprimnu sustrast , a moja najlblizsia cesta na Slovensko pojde aj do Piestan.
evas13
@bozulka prijmi moju úprimnú sústrasť a prajem Ti v týchto smutných a boľavých chvíľach len samých dobrých ľudí v Tvojej blízkosti.
lucylee
pripájam sa k ostatným varecháčom, posielame Ti spoločne veľa energie, aby si prešla týmto tak ťažkým obdobím...
janger
Mila @bozulka , prijmi aj moju uprimnu sustrast. Je mi to velmi luto! Prajem ti vela sil. Sme v myslienkach s tebou.
vavan
@bozulka Veľa sily na prekonanie toho jediného, čo nemôžeme nikdy zmeniť.Cítime s Vami v týchto ťažkých chvíľach. Prijmi úprimnu sústrasť.
katamama
Uprimnú sústrasť @bozulka. Prajem ti mnoho síl aby si v dobrom zdraví prežila obdobie ktoré ťa čaká. Pravdaže som si všimla že ťa tak často nieto, ty si vlastne bola jedna z prvých, ktorých som si na Vareche všimla. Je ťažké keď strácame celoživotnú oporu a pomyslí si že je na mieste poďakovať Všemohúcemu zato, že si takúto možnosť mala. Prajem ti do života všetko dobré!
murgaska
@bozulka prijmi odo mna uprimnu sustrast a prajem Ti vela sil
na prezitie tychto tazkych chvil....Magda
cistinka
Ešte raz @bozulka aj touto cestou dovoľ, aby som ti vyjadrila úprimnú sústrať. Mám ťa rada a cítim s tebou.
azucena
Božulka, príjmi aj odo mňa úprimnú sústrasť.
sovka62
@bozulka , prijmi moju úprimnú sústrasť. Viem, že to nestačí, ale možno trošku pomôže, keď čítaš, koľko ľudí na teba myslí, s tebou súcití a posiela ti energiu na prekonanie tejto ťažkej chvíle.
Eva
marikasu
Milá @bozulka , viem, že nečakaná smrť najbližšieho človeka je veľmi bolestná, preto prijmi vyjadrenie mojej hlbokej a úprimnej sústrasti. Myslím na Teba a prajem Ti veľa, veľa sily.
babinka
@bozulka , myslim na Teba kazdy den, ked vidim, ze Ta tu niet .... ostan s nami, aj v tomto velmi tazkom case - sama vidis, ze s Tebou sucitime od Azie, cez Europu az v Amerike ...
babav
@bozulka , v tvojich prispevkoch si viackrat spomenula aj svojho manzela,vzdy s hrdostou a laskou.Prijmi moju uprimnu sustrast!
janaja
@bozulka prijmi môj prejav úprimnej sústrasti v tvojom hlbokom smútku zo straty milovaného manžela, s ktorým ste toľké roky prežívali spoločné radosti aj starosti. Nech je Ti útechou stála spomienka na neho a láska Vašich detí.
evanaaa
Bozulka, viem, že slová " Prijmi moju sústrasť, cítim s tebou" vyznievajú ako fráza, tebe žiaľ nezmenia, ale sú myslené zo srdca, keďže každý sa vyjadriť nedokáže, ale aspoň ti ho zmieria, ke´d vidíš, koľkí na teba myslia a snažia sa ti aspoň takto ukázať, že ťa majú radi, zvykli si na teba a pre teba - život ide ďalej. A aj ja medzi nich patrím, ber na vedomie.
cica2
úprimnú sústrasť a veľa sily....
maartina
prijmi aj odo mňa úprimnú sústrasť ...je mi to nesmierne ľúto
zvoncek
Bozulka, pripájam sa k ostatným s vyjadrením úprimnej sústrasti
a s prianim , aby si nachádzala veľa veľa lásky u Tvojich najbližších,
ale aj tak trochu od nás všetkých
bozulka
Aj na tomto mieste ešte raz veľmi pekne ďakujem.Som šťastná že aj mediálny ľudia dokážu pomôcť a potešiť.Ďakujem!!!!
hubata
Bozulka posielam virtuálnu kytičku tvojmu manželovi a ak ti bude smutno, zastav sa na vareche, vždy tu nájdeš ľudí ktorým môžeš dôverovať a potešia ťa.
jozka2
@bozulka ,i ked neskoro prajem uprimnu sustrast,viem ako ti je,aj moj manzel zomrel pomerne mlady teraz mohol mat zivot pred sebou,nic sa neda robit,ale neplac modli sa a hlavne co robis rob aj pre neho to ti pomoze,musis byt silna a kracat vpred aj za neho,ja viem zivot sa otocil o 180 stupnov uz nebude nikdy ako bolo ale su vnucata,deti ich uspechy.
jozka2
@buzulka ,neuzatvaraj sa do seba vrat sa na varechu to ti pomoze zmiernit bolest,kracaj vpred aj cez prekazky.