Rôzne

Ovocná tvarohová pena .ako na to?

mixerka - bez fotkymixerka, 20. mája 2011

dobrý deň,poradíte mi prosím vás ako mám pripraviť tvarohovú penu pre moju 1ročnú karin? mám najprv zmixovať ovocie a potom tvaroh? alebo najprv tvaroh a potom ovocie? alebo všetko spolu? a pri akých otáčkách mixéra a ako dlho mám tú penu mixovať?díky

@zareaguj


Diskusia k téme

kucharronald
Ja si myslím, že je to jedno, či najprv rozmixuješ tvaroh, alebo ovocie :)))) A aj spolu to bude fungovať :)) A pri akých otáčkach, to záleží na druhu mixéra a ako dlho-podľa toho, akú chceš mať penu.
evanaaa
Kedysi sme robili pre deti " miláčik - a " z jemného tvarohu s vanilkou( cukrom), ak bol hustý, trochu sa zriedil mliekom. Doň sa mohol dať dobrý džem bez zrniečok, alebo to ovocie rozmixované, prípadne povariť ovocie s trochou cukru, ak je kyslé a rozmixovať na pyré, zamiešať do tvarohu.
evanaaa
....a ešte spolu mixovať na penu, chcela som dodať.
babidka
ludkovia , preco sa cudujete takej otazke? moja dcera sa ma pytala prednedavnom to iste - a to vie celkom slusne varit aj piect ! mila mixerka , ono je to naozaj jedno :-) ale ked je tvaroh ci ovocie tuhsie , je lepsie mixovat kazde zvlast a potom to obycajne zmiesat vareskou . ked je tvaroh makky , kludne pridaj hned ovocie ale pokrajaj ho na malicke kusky aby Karinke velke kusky nevadili . moja dcera velmi tvrde ovocie najpr uvari par minut v pare - napr. hrusky a potom ich mixuje .
mixerka
mixujem mojej Karin varohovú penu s jahodami, s tým ETA 0010 ,zase si to prdká, a robí svoje.