Varenie

Otváranie obrázkov

vierik - fotkavierik, 24. februára 2011

Poprosila by som niekoho,či by mi neporadil ako sa otvára obrázok v postupe receptu.Lebo nech sa snažím ako chcem,nedá sa mi otvoriť.
Vopred ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

julica
Podľa mňa si musíš voľačo doinštalovať do PC
vierik
Ďakujem Vám pekne za rady,no žiaľ nejde mi to.
Ste milí ešte raz díky.
redakcia
@vierik , skús bližšie popísať tvoj problém, aby sme ti vedeli poradiť. Vidíš obrázky, alebo len text? Alebo vôbec nevidíš obrázky?
vierik
Tam kde je postup receptu a pod ním že obrázok,tak ten sa mi neotvorí,len toľko,inak mi funguje všetko.Ďakujem....
vierik
Prepáčte,zabudla som napísať že to patrilo REDAKCÍÍ
redakcia
Obrázok sa vôbec nezobrazí? Nie pod každým napísaným postupom sú obrázky. Niekedy napríklad používatelia vložia fotky do prvého bodu postupu a potom až do tretieho...
kucharronald
@vierik , dnes som aj ja natrúfol na taký recept, na pizzové koláčiky, kde prvú fotku v postupe nezobrazovalo, len tam bolo napísané, že obrázok. Nemyslíš náhodou toto:





?
vierik
kucharronald,aj redakcia: presne to som myslela.A ešte by som poprosila ,keď som na linke :-)keď niekomu píšem ako teraz Vám,čo mám urobiť,aby som mala oslovenie zvýraznené.
Ste milí,ďakujem.
tomas
ak to zobrazuje hentak, tak sa asi obrázok zle skopíroval, všetky obrázky sa zobrazia hneď, ak urobí hentaký text (skúste refreshnút stránku, možno sa len zle zobrazila, ak to nepomôže, tak potom asi bol obrázok zle pridaný (autorom receptu) a jednoducho nedá sa otvoriť)
veronika353
Mně se to taky vypisuje u postupu pod bod.1,ale určitě jsem tam žádný obrázek nedávala.
tornadolue
@vierik aký používaš prehliadač? Lebo mne v Mozzile Firefox všetko funguje, ako má. Keď Varechu otvorím v Opere, vypisuje že "obrázok" aj tam, kde na 100% žiadny obrázok nie je.
tornadolue
A vždy to vypíše len pod prvým bodom postupu. Takže podľa mňa tam žiadny obrázok nie je a vôbec sa s tým netráp :-)
vierik
@tornadolue , áno používam Operu,tak tam bude problém.Asi si dám nainštalovať inú verziu.Ďakujem za ochotu pomôcť.
tornadolue
@vierik @kucharronald takže záver je takýto: keď v postupe je pridaný obrázok, určite sa vám v opere zobrazí a budete ho vidieť. A keď tam pridaný nie je, opera vás bude klamať a bude tvrdiť, že tam je, ale vy si to nevšímajte :-)
evanaaa
Hviezdickaz, mne sa to tak nenapíše, aj keď dám najprv zavináč, stále je to len čirnobiele, asi treba niečo viac. Už som skúšala všelijak, budem sa musieť spýtať známych.