O Varecha.sk

Otázky a odpovede k receptom

mirkamt - fotkamirkamt, 11. júna 2012

Ahojte!

Som tu len krátko, Varecha sa mi páči, ale stále tu nájdem veľa vecí, ktoré mi chýbajú (nemyslím recepty). Najskôr pohľadám, ale málokedy nájdem odpoveď. Toto mi tu už viackrát chýbalo, tak sa vás pýtam, ako to funguje. Stáva sa mi, že k niektorým receptom mám doplňujúce otázky na autora. Rozumiem, že je tam na to diskusia, ale našla som staršie recepty (napr. z minulého roka) a ako si autor receptu všimne, že sa ho niečo pýtam? Existuje tu niečo ako "interná pošta", že by som napísala len konktrétnemu užívateľovi? Ďakujem za vaše tipy ;-)

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne69
Ahoj,
Autor receptu dostane Tvoju otázku do emailu.Takže sa nemusíš báť,že by ju nedostal.A už je na ňom či Ti odpovie,alebo nie.Väčšinou varecháči ochotne odpovedia,poradia,ale stane sa,že buď prehliadne alebo neodpovie.Chýba tu súkromná pošta medzi varecháčmi,ale hádam časom...
mirkamt
@marianne 69 Ďakujem za odpoveď. Už viem, ako to funguje, keďže aj Tvoj príspevok mi prišiel aj na mail :-)
babidka
@mirkamt , niektori Varechaci maju v profile aj mailovu adresu alebo kontakt na FB alebo Skype . Staci , ked kliknes na nick pri recepte a otvori sa ti profil autora receptu . Je to vsak vec osobnej volby , ci niekto prida kontakt na seba alebo nie . Ale snad sa casom vylepsi aj Varecha tak , ze si budeme moct "pohovorit " aj bez toho , aby bolo vsetko zverejnene v diskusii k receptu .
afataga
tak cumim ako puk, som tu viac ako rok, ale ziadny prispevok mi neprisiel nikdy na mail
mirkamt
@afataga tak na toto som už prišla :-) musíš si to nastaviť - po prihlásení klikneš na "Môj profil" a ďalej "Nastavenia" a tam sú rôzne možnosti, tak si ich "zafajkni"
mirkamt
OK, @afataga , len som ti poradila, ako sa to dá, ked ti celý rok nič nechodí. Ak ti nechýba, nevadí...
tomas
Väčšinou dostane komentár na email, i keď používatelia si to môžu vypnúť, a potom im nechodia maily, ale to robí malé percento ľudí.
babidka
@afataga , ved to ti pridu iba upozornenia , ze niekto pridal kometar k receptu alebo k tebou zalozenej diskusii alebo zazitku .Je to dobre aj preto , ze nemusis stale pozera na tebou uverejneny recept ci nebol niekoym okomentovany :-)Mne sa niekedy stava , ze idem varit ci piect a zistim , ze v recepte mam nejake nejasnosti .Tak rychlo napisem komentar/otazku a ak mi autor rychlo odpopvie , tak som mu velmi vdacna !
hubata
Mne sa tento systém páči, nepovažujem to za nedostatok že tu nebeží priama diskusia: ak niečo neviem, opýtam sa e-mailom, možno ostatných moja otázka ani nezaujíma.
mariaklara
Ja asi viem, čo @mirkamt chce, aby tu fungovalo, niečo také je aj v " Torty od mamy ". Je to asi ako, súkromná pošta. Tu mi to chýba, nie je to odpovedanie na mailovú adresu. @babidka , ja veľakrát , nemám čas písať popri varení a niekedy ani nepozerám mail. Možno odpovedám neskôr a ten kto sa pýta na mňa hromží, že neodpovedám. Možno by bolo dobre niečo také hneď tu na vareche, keď si pozriem recepty, pozriem si aj súkromné otázky - poštu. Dokonca viem, že nie každý varecháč má aj mail.
bibia1
mňa by zase zaujímalo, aj keď to mám v nastaveniach potvrdené, prečo mi nechodia upozornenia na novopridané recepty od mojich obľúbencoch - ďakujem
jokin
zas som sa dozvedel niečo nové ďakujem.