Varenie

Otázka

lidia3 - fotkalidia3, 5. januára 2011

Chcem sa opýtať varechačiek a varecharov či dostali recepty na gmail ja už viac dni nie .´Dakujem za odpoved.

@zareaguj


Diskusia k téme

baboja
Ani mne neprisli.Pri kave rano mi chybaju.
janazjarku
Ja mám posledné z 3.1. , ale ku káve si kliknem na "Recepty" a čítam :-)
babidka
ano Janka , tak si to robim aj ja :-) ved ked mam chut na Varechu , tak si ju viem otvorit aj sama:-))))))) V redakcii maju zrejme nejaky problem , toto sa nestava casto .....
duschko
Ja som na tom podobne. Asi maju este dovolenku. Urcite zasluzenu, lebo aspon mna "varecha" viac pobavila v dobrom slova zmysle, ako vsetke kom. televizie. Snad sa to co najskor upravi a my sa budeme dalej tesit s nasou varechou. Vsetkym na vareche prajem vela dobrych receptov a hlavne aby vam vzdy chutilo vsetko co sa vam podari navarit.
redakcia
Varecha nemá dovolenku :-). Len niektoré opravy trvajú trochu dlhšie. Denný súhrn už máte vo svojich schránkach.
klaura
ale jaký sme my nevďačníci ... naháňame redakciu za také vymoženosti ako denný súhrn v pošte ... buďme radi, že varechu pre nás vymysleli, že sa snažia priniesť stále niečo nové ...
bol problém, doprajme redakcii čas, nech sa všetko utrasie a nabehne bezporuchocý chod ... držím palce ...
evulines
Neviem momentálne, či chodia maily aj v nedelu, ale dnes mi prišli 2 x
jeka
ja musím byť asi veľmi dobra,lebo hoci kedy mi dôjdu až dva...xixixi...
alena45
a ja sa musím stále prihlasovať. Už ma to nebaví. Na Varechu mrknem niekoľkokrát za deň a tak nechápem, prečo sa musím stále prihlasovať. Na iných stránkach to nemusím.
evusik
ja tiež nechápem prečo keď som na internete - idem na Varechu, odskočím si na mail, vrátim sa na Varechu, idem si prečítať noviny, vrátim sa na Varechu, niečo si vygúglim - no proste som na internete ..... a zakaždým sa musím na Vareche prihlasovať a to hovorím o rozpätí nejakých dvoch hodín a prihlásiť sa musím aj 5x
tinca
dievečence už to tu redakcia vysvetlila, že ak sme sa stále neprihlasovali bolo nás tam veľa a robilo to problémy
veronika353
Já musím být asi taky dobrá,souhrn mi chodí i dvakrát a přihlasovat se nemusím:-))))
kuchticka
No, tak ja som asi tiez velmi dobra. Pravidelne dostavam SUHRN. Vdaka redakcia. Prajem trpezlivost s netrpezlivymi varechacmi (:-D
alena45
Evusik, takytak. Ako to, že to niekomu ide a niekomu nie ? A neverím, že problémy spôsobilo trvalé prihlásenie na stránke. Som trvale prihlásená aj na iných stránkach. Chyba je asi niekde inde. Chvíľu som dúfala, že redakcia pracuje na nejakých vylepšeniach, ale to tiež nie.
torticka
Aj ja som trvale prihlásená. Ale ja zase mám Varechu niekoľko krát zväčšenú. A neviem to spraviť, aby som ju mala normálne. Všetko mám normálne, len Varechu nie.
micka1950
torticka: máš pravdepodobne zväčšenu stránku, stlač Ctrl a mínus, stránka sa zmenší ...odpíš či sa ti to podarilo opraviť.
evanaaa
Som prihlásená na Centrume, tam sa prihlásim a hneď mám aj výpis z Varechy, aj Facebook, takže sa môžem presúvať z jedného miesta na druhé, ale aj tam to niekedy zahamuje.
evanaaa
Zaujímalo by ma, či uspela aj Ewitka, ktorá s alen nedávno prihlásila a nešiel jej vyplniť profil, nedarilo sa jej to, a ani teraz ho ešte nemá. Možno ju to odradilo a viac sem nešla.