Rôzne

Otazka pre redakciu (?) Varecha.

kuchticka - fotkakuchticka, 23. júla 2013

Preco nedostavam - uz asi tyzden - denne spravy z Varecy?
Prosim o odpoved.
Dakujem, ak mi niekto z vas odpovie.

@tomas vie, ze nikdy tu nevyvolavam ziadne zbytocne nedorozumenia, ba naopak.
Vasa vdacna @kuchticka.

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
@kuchticka , mne gmail rozdelil správy na skupiny (lebo sa stále snažia niečo vylepšovať a idú mi na nervy) a denné správy sa mi objavujú v časti, kde sú reklamy. Pozri, či to aj tebe nefunguje nejako podobne.
mirkamt
@Sovka , môžeš gmail naučiť, aby ti aj správy z Varechy dával medzi hlavné správy, aby neboli medzi reklamnými. Raz som ich tam prehodila a vtedy sa opýtal, či to tak má robiť vždy.
TV Varecha
@kuchticka presne ako písala @sovka62. Čas, ktorý popisujete je zhodný s tým, ako začal google robiť zmeny v organizovaní došlej pošty. Odporúčam, aby ste si okrem ostatných záložiek prezreli aj "spam", či naše správy neuviazli aj tam.
tinca
@kuchti čka Už tu táto téma bola v diskusii "Čo je s Varechou", tam som to písala tak ešte raz aj tu:už som prišla na fintu, ak máte mail cez gmail, tak je nové zobrazovanie správ na tzv.kartách, je to nad hlav.správami na lište,pootvárajte si ich a nájdete to. Dá sa to aj zrušiť,ja som si to zrušila,lebo ma to mýlilo, mne vyhovuje ak mi e-maily chodia všetky do hlavných správ. Kliknite si na lište na niektorú z kariet naskočí vám tam tabuľka,kde sú zaklikuté všetky karty,odkliknite fajočky preč a nechajte si len "hlavná karta".
evicka63
ja som na gmaili dala preč fajočky ako @tinca a funguje to, tiež mám rada keď správy mám zaradom a nie v "chlieviku"--
sovka62
Ako by sa stalo, @kuchticka , pekné srdiečko aj tebe (takto, lebo ja tam neviem dať ani tie hviezdičky).