O Varecha.sk

Opakované recepty

rulik - fotkarulik, 4. októbra 2019

Chcel by som sa spýtať redakcie, či im nevadí, že jeden recept sa opakuje aj 3x? (Ťahaná maková štrúdľa) Alebo vychádzate z toho, že opakovanie je matka múdrosti?

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
@rulik

Dobrý večer, recept na ťahanú štrúdľu je momentálne na úvodnej stránke dvakrát - raz v sekcii Nové videá z TV Varecha, kde je recept vo forme videa (bez prepisu surovín a bez textového postupu) a druhýkrát sa objavuje v sekcii Koláče - tu je však vo forme textovej verzie aj s vypísanými surovinami (a videom ako bonusom). Úvodná fotografia je v oboch prípadoch rovnaká, ale nejedná sa o rovnaký príspevok. V prípade, že je ten-ktorý recept zaradený do viacerých kategórií jedál môže sa na titulnej strane objaviť v každej z nich, teda viackrát. A aby sme odpovedali na Vašu otázku, nám to vôbec nevadí.
tomas
Trochu sme upravili výpočet toho, čo sa má nachádzať na hlavnej stránke. Problém vznikal, ak videorecept z TV Varecha bol zároveň medzi prvými troma receptami klasickej varechy chronologicky. Poradie sa potom všade nižšie posúvalo o jeden, a občas to spôsobilo, že sa zobrazilo niečo, čo nemuselo.

Osobne mi (keďže otázka bola na redakciu) síce nevadí, ak sa nejaký recept opakuje. V každom prípade tento výpočet bol prerobený.
haji
@rulik (6.10.2019 19:13)
Přece jenom přijde změna, automatické řazení řídí člověk - dobrá zpráva.