Rôzne

odhlasovanie z varechy

slavnicanka - fotkaslavnicanka, 21. decembra 2015

Dobrý deň,chcem sa spýtať prečo ma odhlasuje z varechy,keď som tu neni 2 dni-a musím sa nanovo prihlásiť,a to ešte musím čakať aj 15.min.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Prihlásenie je platné oveľa dlhšiu dobu (a žiaden 15 minútový alebo iný limit nemáme nastavený), čiže by vás malo prihlásiť za sekundu.

Chcem sa spýtať, v minulosti vám to fungovalo inak a zrazu sa to začalo takto chovať? (Nemenili ste niečo vo svojom počítači/tablete?)
rela
Mám taký istý problém. Stáva sa mi to často, v počítači som nič nemenila.
bubaya
Mne sa zas stane, že sa odhlásim, lebo ja sa zvyknem všade odhlasovať, a na druhý deň kliknem na Varechu a som prihlásená.
tomas
Spýtam sa inak: Deje sa vám to dlhodobo, alebo zrazu sa to začalo diať v posledných dňoch?
slavnicanka
A ešte som zabudla,že bolo napísané tých 15.min.a že vraj niekto sa pokúša dozvedieť moje heslo,načo by už len komu bolo?:)))))))
tomas
@Slavnicanka ale to nie je asi Varechová chybová hláška, nepamätám si, že by sme niekde písali "niekto sa snaží dozvedieť vaše heslo".
kukulienka71
Mňa tiež často "vyhadzuje" a musím sa hoci len pri prejdení z Diskusií prihlasovať znova a znova. Pred časom mi tiež ako @slavnicanke z ničoho nič po správnom prihlásení vypísalo, že bolo chybné a vzápätí, že sa niekto asi pokúša zistiť moje heslo a z bezpečnostných dôvodov sa najbližších 15 min. nemôžem prihlásiť na Varechu. To mi robilo pár dní, písala som Andrei a po zmene hesla je to OK.
babkamt
Mňa to samé odhlasuje už asi mesiac, hoci som na Vareche aspoň na chvíľku každý deň. Dnes ráno som som sa znovu prihlásila, chcela som odpovedať pod receptom a o chvíľu som bola znovu odhlásená. V počítači som nič nemenila.
tinca
mne to robí iba z fcb akje tam niečo a rozkliknem, musím sa znovu prihlásiť