Kuchyňa a vybavenie

Nová kuchyňa

wera1 - bez fotkywera1, 28. októbra 2016

Ahojte gazdinky, chystám sa kúpiť novú kuchyňu a napadlo ma spýtať sa vás, ktoré ste na to asi najpovolanejšie, o nejaké rady. Veľmi sa mi páči taký ten vidiecky (alebo ako sa to presne nazýva) štýl. Na originál drevenú od stolára akosi nemám, ale viem, že sa dajú celkom pekné nájsť aj v bežných obchodoch s nábytkom. Za postrehy a rady všeho druhu ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

marika9
Mne sa priam neskutočne osvedčili šuflíky v dolných skrinkách. Bez problémov sa dostanem aj do najspodnejšej a najhlbšej časti. Keby som si znovu zariaďovala kuchyňu, tak by som ju istotne znovu riešila takto. Nezabudni,že vek pribúda a ohybnosť ubúda.
babidka
Ja uz mam za sebou niekolko kuchyn a posledne dve mi robili miestny stolari podla mojho navrhu . Prva bola "uponahlana" lebo som sa rychlo potrebovala nastahovat do este nedokonceneho domu a tak sa robilo z hrubeho masivu a kuchyna bola naozaj "velmi rustikalna " .Bola sice obdivovana , mala velke a hlboke zasuvky co bolo velmi prakticke ...ale bola tazka , zasuvky dost nedoliehali a ako to uz na dedine byva - mysi si z nej urobili trvale bydlisko . Po par rokoch skoncila . Druhu uz robil lepsi majster presne na mieru a stala ma asi tolko ako keby som kupovala kvalitnu a "sofistikovanu " kuchynu z renomovaneho obchodu .Takze ak nemas velky rozpocet , doporucujem ti kupit kuchynu jednoducho v Ikea . Maju aj typy vo vidieckom style a myslim , ze celkom zodpovedaju cene . Kuchyna sa ti aj tak casom okuka a... kazda ma nejaky nedostatok :-) Skladat kuchynu "na kolene " z jednotlivych kuskov ktore kupis v roznych obchodoch alebo dat si urobit skelet a namontovat nanho dvierka podla tvojho vyberu / aj tak sa da / vobec nedoporucujem . Iba ak si ty alebo partner boli nieco ako " sikovny kutil" a nebude ti vadit sem-tam nejaky nepodarok . mam prehlad aj co sa predavalo a predava v nasich obchodoch za "ludovejsie ceny" a poviem ti svoj nazor - nekupila by som z toho nic. Radsej kuchynu z Ikea ako tie lacne polske napodobeniny...
2010
Momentalne riesim 2 kuchyne, Ikea je super ked je vsetko pravouhle a vyhovuje ich rozmerom. V Parizi v starom dome vsetko je nepravidelne... Ikea je strata casu. Nieje rozpocet tak ideme na lacne internetove skrinky, ale aby sme dosiahli efekt tak sa dava drahsia na mieru kamenna kuchynska doska a drahsie spotrebice , rucky plus skrinky idu az po plafon a konce su na mieru.
 www.cdiscount.com/search/10/cuisine+complete.html?Navigat...
potatofield
Moc pěkné kuchyně mají v sconto, nebo IKEA. Dají se pořídit za pár desítek tisíc. My jsme do kuchyně vrazili dost peněz, kupovali jsme totiž dřevěnou přímo od truhláře a je naprosto nádherná. Celá vyšla na skoro 100 tisíc korun, bez spotřebičů, což není úplně málo. Ale člověk má takovou kuchyn jakou si vždycky přál :) Spotřebiče jsme kupovali na eshopu  www.gastro-mania.cz
mají tam toho opravdu hodně a co nemají tam tak se dá koupit na jiných eshopech, člověk ani nemusí chodit do krámu už.