Rôzne

Niečo pre varecháčov

ketty3811 - fotkaketty3811, 11. mája 2011

 www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.h...


zase niečo pre varecháčky a varechákov.:-)

@zareaguj


Diskusia k téme

bozulka
Škoda že už parný hrniec mám,tento sa mi ceľkom páči a keramické nože mám tiež,ale jeden som si zničila.Oklepávala som prsty a zabudla som že držím nôž,tak mám pilku a tie čo používam už tretí rok by potrebovali asi brúsku.Vraj existuje aj na keramické nože..
ketty3811
ja som si keramické nože objednala z nejakého katalógu,sú super,akurát ručka noža,ktorá je z plastu je zlej kvality.Normálne sa mi kúsok vyštrbil,ale manžel mi to nejakým špecialnym lepidlom zalepil a slúžia ďalej.Zatial som ich nepotrebovala brúsiť.Kto ich nemá,tak odporúčam.:-)
ketty3811
A parný hrniec,tiež môže byť super,ale keď ja mám takú malú kuchyňu,že mi už sem nič nevojde.:-((
hubata
Keď sme už pri tých nožoch ..... nemôžem už roky natrafiť na dobrý nôž, ktorý je šikovný do ruky a netreba ho často ostriť. Používam z Tescomy, ale vôbec s nimi nie som spokojná, hoci neboli až také lacné. Nedajú sa v domácnosti dobre nabrúsiť predávanými brúskami. Voľakedy som nože raz za rok odniesla nabrúsiť jednému dedkovi, nabrúsil mi ich na elektrickej brúske, vyhladil na remeni od gatí a mala som dlho pokoj. Buď mám zlé nože alebo je zlá tá kupovaná brúska.
evanaaa
Ja mám asi tie najlacnejšie nože, zozbierané kde-kade, ak je treba, trochu si ich prejdem na brúske a režú jedna radosť. Nedávno mi pár z nich vzal muž do roboty a tam ich nabrúsil.
viera1
Ak si chcete zachovať dobrý nôž,nesmie ísť do horúcej vody (teda asi ani do umývačky riadu),nesmie byť hromadne uložený v zásuvke,ale zvlášť.Na najrýchlejšie nabrúsenie používam opačnú stranu taniera - pretiahnem nôž po hrane z oboch strán,pozor,opatrne!
zdezda
ani ja nič nevidím, idem teda na stránku www.lidl.sk
ketty3811
niečo sa stalo so stránkou Lidl,ani mne to nefunguje.Ale včera to išlo.:-((
evanaaa
Treba klikať na tie obrázky, resp. na druhy tovarov, keď to ináč nejde.
vcelka
Parný hrniec - podľa nášho subjektívneho názoru - patrí medzi výdobytky, pre ktoré sa človek nadchne, potom ich trpí a nakoniec odloží kamsi do garáže. Vývar, čo vyteká zo surovín, sa vylieva von, treba to neustále kontrolovať a odlievať. Umývanie je jedna komplikovaná katastrofa... Myšlienka vyzerá úžasne, realita je nepraktická, nepohodlná... nespomínam spotrebu elektriky a keď náhodou vypnú prúd, môžete veci vyhadzovať. Fakt sme to odniesli do garáže, to isté urobili rodičia - kupovali sme to spolu cca pred 10 rokmi.
babkamt
aj ja by som ho chcela,no manžel ma hnedˇ zahriakol,že už tých pomocníkov nemám kde uskladňOVAť,KÚPILA SOM SI TEFAL ACTIFRY,JE TO FAJN,LEBO POTREBUJE MáLO TUKU,NEDáVNO SOM SI KÚPILA PEKáRNIčKU,EšTE SOM V NEJ ANI NEPIEKLA,NA VEľKU´ NO SA MI POKAZIL MIXéR,TAK Už MáM DOMA NOVý,VšETKO SÚ TO POMERNE VEľKé PRíSROJE A šPAJZA NIE JE Z GUMY......