Rôzne

Nicer dicer plus

misa1 - fotkamisa1, 17. marca 2013

Našla som na zľavomate ponuku na
 www.zlavomat.sk/zlava/43075-multifunkcny-krajac-zelenin...

Predpokladám, že je to napodobenina a bol už minulý rok u nich v ponuke a tak sa chcem opýtať či ho náhodou niektorá nemáte a či sa oplatí objednať ho. Či je dosť pevný a ostrý.

@zareaguj


Diskusia k téme

misa1
jééééj super... tomas, ďakujem!
marika1952
Ja ho mám , sme s ním všetci veľmi spokojní. Najlepšie sa ľúbi s ním robiť môjmu vnukovi. mám ho za takú cenu ako napísal Tomáš
daniella9
mamina raz kúpila niečo podobné, ale vôbec to nepoužívame, proste blaf....dajte pozor anto, aby ster nekúpili nejakú somarinku:-)
aroooo
@marika1952 a ako sa krája napr kapusta na rezančeky na tom V krájači asi, ten sa tam tiež upevní či ako?
gabi58
Práve som si ho objednala, som veľmi zvedavá či bude taký dobrý ako v TV.
evanaaa
Ten sa už dávno páčil aj mne, ešte asi minulý rok som pozerala v TV. Dobre sa na to pozeralo, len či je to tak aj v skutočnosti ? Ale tento sa mi páči, len neviem, aký kupon k tomu musím mať? Ale bo len stačí na Varecha.zlavy .sk vyplniť údaje na objednávku? Ja som ešte takto nenakupovala, veľmi sa v tom nevyznám, poraďte mi, prosím.
jody
Prave cakam kuriera, uz ho vezuuuuuuuu....
misa1
evanaaa...stačí kupón z varechy...ten zaplatiš a na email ti príde kupón. a potom na tu adresu luxurymoda@luxurymoda.sk pošleš email, kde uvedieš číslo a heslo kupónu a samozrejme adresu na akú ti to majú poslať....vyskúšaj, nie je to nič zložité.;-)
janara
mám ho doma...ale nie je to ako v reklame..chcela som mrkvu na rezančeky a nože vyleteli hned pri prvej skúške, takže nemôžem túto časť používať, paradajku niekedy rozpučí na drobných kockách, ale tir vačšie používam na zeleninu, cibuľa tieč nejde jak ako v TV..:) škrabka je tam super..ale používam ho, len nie teraz tak často, ale na jar,leto využijem, kúpila som za 19.90, ale za cenu uvádzanú v TV by som
ho nekupovala, je nadsadená...to sú moje postrehy
gabi58
Mne este stále neprišiel a to je už viac ako 3 týždne !!!!
babulicka
mne ho prave dnes rano dorucili , tak sa tesim ako budeme vsetci doma krajat o 106 ..potom napisem moje dojmy z neho
gazda34
Mém nicer dicer plus ešte za pôvodnú cenu z Top shopu na Poštovej v Ba. za 59,99e. Som nadmieru spokojná. Ďalší krájač na zľavu som kúpila priateľka na narodeniny, spokojná je taktiež. Ďaľšiu objednávku som vytvorila v utorok. Doporučujem kúpu, skvelá pomôcka v domácnosti, hlavne keď je cena dostupná.