O Varecha.sk

Nezávidím @redakcia

tinca - fotkatinca, 15. októbra 2011

Tak to teda doslovne, nezávidím tímu "Varechy" v tomto hodnotení komu dať tú jedinú cenu. Toľko krásnych a zaujímavých receptov, ktoré teraz pribúdajú tu ešte nebolo. Jeden krajší a chutnejší od druhého. Ale myslím aj na množstvo rcp, ja to nestíham sledovať /najprv zbežne/, potom sa ku každému vraciam. A to som tu niekedy aj 3-4x. No keby som robila neviem-neviem. Mám zopár typov na výhru, ale to si nechám pre seba. Hlavné je, že pribudlo veľa nových varecháčov,ktorí sa aj prezentujú a vlastne veľa je aj takých, ktorí sme pridávali rcp aj keď nebola súťaž. To myslím redakciu teší, že ide o radosť z varenia a o radosť začleniť sa do tejto veľkej rodiny.

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@tinca , mas pravdu - je tu cim dalej tym viacej varechacov, recepty ani citat nestiham kolko ich denne pribuda, ale su i taki, co iba citaju a ziadne recepty nedavaju, ako ja (prave teraz). Sutaze vobec nesledujem, ani neviem kde, ani nemam cas.
jatanika
@tinca , redakcia určite niekde v diskusii spomínala, že z receptov spĺňajúcich kritéria začali žrebovať ... tak by to mali oveľa ľahšie ako vyberať, lebo zaujímavých receptov je veľa ...
elisticka
veru @tinca mas pravdu ... nestiham tolko je tu krasnych receptov a uz budem mat knizku receptov hrubu ako "bibliu" a naozaj niektore uzasne receptiky :-)
anonym1983
Pani @tinca , ja neviem, ale naša redakcia nemá až takú hroznú prácu, že by sme im museli nezávidieť....je to jedna z lepších prác.....