Rôzne

Nechcete si napsat Ježíškovi? Nádherné formy!!

remcula - fotkaremcula, 16. novembra 2011

Taky jste při pohledu na krásné formy na bábovky, na čokoládu a podobně stejně nemocní, jako já? tak se podívejte tady a věřte, že tyhle ceny jsou jedny z nejnižžších... Příjemný zážitek!!

 www.cukrarskepotreby.cz/cz/katalog/babovky.html?page=0...

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
pekné, ale ja práve hľadám keramické zapekacie misky na slimáky a na nete vidím len porcelánové. Neviete o nejakých ?
trencanka
Prave vcera som navstivila takyto specializovany obchod pre cukrarov. A zase pribudli formicky k tym starym vo velikanskej krabici :)) a pribudla cokolada na pralinky a cokotransefery. Tento rok sa tesim na vianocne tvorenie v kuchyni.
babidka
asi nas je takych viac co mame slabost na rozne kuchynske pomocky , formy , hrnce ...:-)
alena45
Eraserhead, a môžu byť na zapekanie aj tie porcelánové ? Vyzerajú celkom pekne u Pallazzo.
eraserhead
na tej stránke
 www.professionalcooking.it/index.php/emile-henry-6-piatti-per-luma...

okrem iného píšu že, tento materiál zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla čím sa zabezpečí že jedlo je stále teplé aj počas konzumácie. je odolný voči teplu a chladu neobsahuje cadmium, hliník a olovo. Každý jeden kus je ručne vyrobený (preto aj tá cena).
Je tam aj jeden recept ktorý sa vošiel do jedného riadku.
Do každého otvoru vložiť slimáka bez ulity zakryť cesnakovo petržlenovým maslom, vložiť do rúry na pár minút kým sa maslo spečie
sovka62
@remcula , ty pokušiteľ! Ja bez problémov odolám obchodom s oblečením alebo obuvou, ale dva obchody sú rizikové: kníhkupectvo a domáce potreby. Tam odolať neviem a v domácich potrebách nakupujem to, čo sa mi zapáči najmenej dvojmo, to je pozostatok zo starých čias, keď sa nenakupovalo, ale zháňalo, lebo čo keď viac nebude? Krásne formy, určite by som si pár kusov vybrala, len tie ceny!!!
remcula
@sovka62 , jsem na tom stejně. Do obchodu jdu klidně v teplákách, ale vydím domácí potřeby a musím si aspoň sáhnout. na talířek, misku, vzít do ruky vykrajovátko, kterých mám milion:-))
marikafil
Je nás viac:-) Citujem moju mladšiu dcéru, keď ma ťahala z oddelenia domácich potrieb: "mami, musíš najprv niečo vyhodiť, aby si si to nové mala vôbec kam dať! tak neobzeraj a hlavne nenakupuj!"
babi
Veru, je to tak ako hovorí @sovka , ja keď sa vyberiem do mesta, vždy skončím buď v domácich potrebách, alebo v knihkupectve a v obidvoch sa musím krotiť, lebo by som nakúpila všetko, čo sa mi páči, len kuchyňa a ani knižnica, nie sú nafukovacie Taraz dostať toľko krásnych vecí, na čo sme neboli zvyknutí , len ako píše @marikafil , najprv by som musela začať vyhadzovať.....
andys
@alena45 , keramické mali v Carrefoure, ale to bolo tak dva mesiace dozadu, neviem, ako rýchlo sa také dačo vypredáva ;)
evusik
tie formy sú perfektné, ja tiež neviem odolať a tiež mám toho doma až až.... niektoré formy použijem raz do roka, no ale čo už, keď tie nové sú také krásne :-)
remcula
@evusik , @babi , tak,. tak, potřebovala bych nafouknout byt. Některé formy jsou opravdu na požití jednou v roce.. Ale jsou nádherné!!!:-))
evanaaa
Aké sme rovnaké v niektorých veciach a záľubách! Ja, ešte ako slobodná, keď som dostala výplatu, moja prvá cesta viedla do Domácich potrieb, druhý cieľ bol - knihy. Tie DP mi zostali, kupujem stále, aj keď už nepotrebujem všeličo do domácnosti, no, horšie je, že už to nie je kde dávať. Dokonca som si dala v kuchyni urobiť peknú skriňu až po plafón, no aj tá sa hneď zaplnila. Knihy nekupujem, pri sťahovaní som musela niekoľko stovák nechať v starom byte a smútim za nimi stále, teraz chodím do knižnice. Ale stále ma vedia zlákať užitočné veci do kuchyne.
akeber
krásne , vedela by som si vybrať...poniektoré z nich mám len v silikonovom prevedení....
hubata
Krásne, len toho miesta keby som mala ...
anura
Krásne, práve táto stránka o tých bábovkách je teraz pre mňa najnavštevovanejšie pravdaže po vareche len tých peňazí a miesta keby bolo
jurovic6
Myskim ze medzi nami je trochu vätsi vekovy rozdiel ale ked idem s maminkou niekam do obchodu a vybera mi oblecenie tak sa vzdy prepletiem k tomu "pekarskemu" oddeleniu.Cez prazdniny som nakupil taketo veci (dve igelitky)...... tak od vtedy mam tiez zakaz nakupovat tento druh potrieb :D
remcula
@anura , nádherné holky, já mám takové tři!!:-)) nevlezly by na fotku asi!!:-))
aandulka
Moja milá Remcula, nemáš náhodou funkčný e-mail, potrebujem niečo súkromne poradiť. Vďaka.