Ahojte kucharky a kuchari,
kto by mi poradil,cim vhodne nahradit vino pri vareni, tak aby chut ostala priblizne rovnaka. Mam niekolko dobrych receptov, ale je v nich pouzite vino, a kedze sme rodina, v ktorej sa nekonzumuje alkohol, uvitala by som nejaku radu ako to nahradit. dakujem vopred za vsetky rady
Ale ked clovek neskusil povodnu chut jedla ,ktoremu sa skusa priblizit tak je to o nicom lebo univerzalna nahrada nexistuje.
Inac alkohol sa vyvari pri teplotnej uprave , takze aj tak sa nikdo z toho neopije.
u nás doma sa tiež nepilo ale mama mala vzadu v kredenci pollitrovku rumu a keď som sa jej pýtala ako malá, že čo to tam v tej fľaške má, že či to nemôžem okoštovať, tak mi povedala: To je šiškové, to sa nepije, to sa dáva do šišiek :-)))) proste aj keď sa u nás nepilo tú trochu do varenia mama mala vždy a ja teraz tak isto....
samozrejme tak ako je niekto vegetarián tak je aj niekto abstinent a tam je potom každá rada dobrá
No a co prezili .
Takze zpriznit dobry recept daakou nealko gebuzinou - nahradou, radsej na to zabudnut.
www.mabo.sk/sekty/hubert-alkoholfree-0.75/...