Kuchyňa a vybavenie

Multifunkční hrnce

kopretina - fotkakopretina, 11. marca 2015

Dobrý den, prosím, nemáte někdo zkušenost s používáním multifunkčního hrnce. Opustila mne po letech remoska a rozhoduji se mezi novou remoskou nebo tímto hrncem - má vařit jako pomalý hrnec, péci, smažit, fritovat, vařit v páře, grilovat, zapékat. Zdá se mi těch funkcí nějak moc. Můj manžel prohlašoval, že když je něco na všechno, je to na nic. Tady v Čechách stojí 2.500 Kč a to není zrovna málo. Moc děkuji za ohlasy.

@zareaguj


Diskusia k téme

ariela6
ja mam tento hrniec a som spokojna fritujem v nom naparujem a chystam si ho zobrat do zahrady kde v nom budeme aj varit alebo zapekat zatial som spokojna hlavne ze sa da vybrat ten hrniec vyliat olej pekne sa umyva remosku som nikdy nemala tak neviem porovnat
hubata
Remoska upečie aj koláč, nedokáže to ani bravoska. Dokáže to multifunkčný hrniec?
amelie
multifunkčný hrniec využívam najmä vtedy, keď nám na chalupe dôjde plynová bomba - stalo sa mi to už trikrát a vždy v nedeľu! - a na pomalé varenie. vraj upečie aj koláč... ale v tom mojom by bol iba taký menší:-)))
kopretina
Moc děkuji za vaše komentáře. Ale asi opravdu skončím zase u nové remosky. Mám ještě pomalý hrnec, ve kterém se skvěle vaří polévky, dušené maso, dá se i upéct maso. Ale v remosce se peče lépe a hlavně i buchty se dají upéct. Ještě jednou díky.
marta23
Kde a za akú cenu dostanem kúpiť multifunkčný hrniec do 5-6L?
viera1
@kopretina neviem,akú remosku máš,ale moje (40r.) sú tak jednoduché,že tú jednu som sama rozobrala,vymenila drôtiky,navliekla izolačné korálky a funguje ďalej.Nevyhadzuj,daj pozrieť domácemu kutilovi,ja predpokladám,že sa dá opraviť.Remosky sa nikdy nevzdám,lebo aj keď mám elektrickú panvicu s termoreguláciou,na remosku nemá :)
kopretina
viera 1
Díky, ale odešla spirála, která je zapertlovaná ve víku - nevím jiný výraz. A tak už jsem ji nerada vyhodila. Tak musím opatřit novou.
marta 23
Já jsem našla na mall.cz -fungují i na Slovensku - mall.sk. Nakupuji u nich skoro vše - mám výdejnu blízko, tak nemusím platit poštovné. Mám s nimi dobrou zkušenost.
jozka2
Multivarku vyuzivam velmi casto.Mam 3 a 6L.Mozem vrele odporucit kazdemu.Jedlo sa vari a ja idem do obchodu bez problemov,vratim sa a jedlo je hotove.Na piknik mozes uvarit aj doma a udrzi teplotu.Na nezaplatenie sa vari polievka/v tom malom/a zase vo velkom varim huspeninu,holubky a pod.ci paradajkovu stavu na zavaranie,dzemy atd. neprihori nemusim sa bat,ale zase mala som remosku a ta je jedinecna na pecenie buchiet,piskoty atd.Takze je na tebe ci viac varies alebo pevies.Ja po mojich skusenostiach by som kupila aj hrniec aj remosku.Ziadne ine hrnce skoro ani nepotrebujes ak si zvyknes na multivarku.
kopretina
jozka2
Používám hlavně pomalý hrnec - úžasná záležitost - a novou remosku už jsem objednala. Tyhle oba spotřebiče mi opravdu stačí, nejvíc využívám pomalý hrnec. Jsem sama, takže je pro mne nevýhodné používat elektrickou troubu se spotřebou cca 2000 W. Zlatá remoska. A moc děkuji za komentář.
malinaa
nejaky multifunkčny alebo tlakovy hrniec som nikdy neriešila. Doma mam velku sadu 5 hrncov s pokrievkami od Tescomy, su rozej velkosti a varim v nich všetko. Nikdy som žiadny parny, multifunkčnyhrniec nepotrebovala