Ahojte kuchárky a kuchári!
Tak mi behá po rozume, aký je rozdiel medzi hladkou múkou T650 a 00? Viem, stačí použiť google ale mňa by zaujímalo ako ich používate vy a aké máte skúsenosti. Ďakujem za všetky reakcie.
Ahojte kuchárky a kuchári!
Tak mi behá po rozume, aký je rozdiel medzi hladkou múkou T650 a 00? Viem, stačí použiť google ale mňa by zaujímalo ako ich používate vy a aké máte skúsenosti. Ďakujem za všetky reakcie.
@marianne69 to fakt? ja na nu narazam skoro v každom obchode a nikdy neviem ktorú kupiť :D
takze nulka fajnofka na koláčiky a téčkova na buchty :) dakujem vam všetkým za reakcie
@marianne69 u nás v Tescu ju nemajú, ale v kauflande alebo v jednote ano. a zdá sa mi tá z jednoty lepšia
www.penam.sk/cs/nase-vyrobky/mlynske-vyrobky/...
Ja nemam doma T 650, volakedy som z nej robila len zaprazky, bola lacnejsia ako 00 special. Do medovnikov davam 1:1 psenicnu s raznou mukou. Chlieb je tiez najlepsi zo zmesi tychto dvoch muk.
domacnost.sme.sk/c/3358906/tovaroznalectvo-nie-je-muka-a...
odkial kupujete tu muku T950 -T1300 ? Ja ju nikde nejdem na strednom slovensku zohnať
T1000 terminator 2.
T1300 žial iba v USA.
Napríklad v DM drogérii majú aj iné, pšeničné múky, ako 550, 630 a 1050. V LIDL aj v Kauflande majú zas špaldovú 630 a 1050. Dobrý výber múk je aj v Tescu. Dá sa aj objednať, mlyny zasielajú na dobierku.