Varenie

Mrazené červené ríbezle

daniela15 - fotkadaniela15, 5. júna 2013

Mám v mrazničke ešte niekoľko balíčkov mrazených červených
ríbezlí. Na čo by som ich mohla použiť okrem kysnutého koláča s
posýpkou? Máte nejaký typ?

@zareaguj


Diskusia k téme

ericka
určite sa dajú použiťokrem džemu, drene, na x druhov koláčov a to nielen kysnutých, ale ja z nich varím často hlavne v sezóne omáčku a používam k rôznym druhom mäsa...
radost
napr. ríbezľovú polievku:voda+ríbezle rozvariť s cukrom....ak nevadia zrniečka-ponechať...ak vadia-prepasírovať...zahustiť zlatým klasom..možno hustejšiu..alebo redšiu verziu..v lete je to výborná vec v čase horúčav..samotná..alebo s piškotami...
nadia56
ked budes robit peceny caj pridaj mrazene ribezle k ostatnemu ovociu, ja som ich tymto sposobom zuzitkovala:-)