Tak ja už neviem.. ak existujú ešte najeké finty, sem s nimi prosím! Práve sa mi zas krásne roztiekol po panvici a bol: obalený v trojobale, dva krát vrátený do vajíčok, čakal v chladničke, potom pol hodinu v mrazničke, vyprážal sa rýchlo v horúcom oleji.. aj tak sa roztiekol sviniar. Možno by pomohlo vedieť aký druh syra sa dá vyprážať a aký nie.. teda názov, konkrétny syr? Máte nejaké tipy?
@zareaguj
Raz som vyprážala a vyťahovala som z oleja len prázdne " obaly", aj mi to bolo smiešne, syr som vidličkou zbierala z oleja. Ale väčšinou sa mi vydaril. takže príčinou môže byť hocičo.
varecha.pravda.sk/recepty/vyprazany-syr-obaleny-v-2-x-tro...
Ostatné syry vytekajú ,ked sa syr prehreje a tým sa syr taví.Syr treba pri vypražaní iba zohriať!
Inak najlepší je pre mňa plesnivec.
takto som aj pripravovala encián, nevytiekol.
skúsil som aj dva x to obaliť bez pozitívneho výsledku.
ktovie či to neviazne v štruktúre syra no to je len môj názor
Veď zajtra vyskúšame ,ale tentoraz to nechám na moju polovičku !