Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 332 najnovší komentár dnes 12:53
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 332 najnovší komentár dnes 12:53
- Michal81: Vanilkový cukor v roku 1980 25 najnovší komentár 13. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 265 najnovší komentár dnes 12:53
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky +video -
Pavlovky +fotopostup -
Orechovo-mandľová torta - „Čo Milanko?! Jak Milanko?!“ -
Bezlepková fašírka na plech +video -
Red Velvet torta s kokosovým krémom - XLS type rated -
Pečené zemiaky s batatmi a so slaninou - na dvojaké použitie +fotopostup -
Makové palacinky s tvarohom a brusnicami +video
-
Išelské koláčiky z lineckého cesta -
Jablková štrúdľa z lístkového cesta -
Makovo-višňová torta - Letisko Senica -
Vianočné pečenie - cestá na drobné koláčiky -
Mandľové rezy s kávovým mascarpone a bielou čokoládou +fotopostup -
Jablkový mrežovník -
Kuracie mäso v kokosovej karí omáčke (Coconut chicken curry) +video
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO -
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO -
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO -
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky VIDEO -
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO -
Ľadová káva s karamelom VIDEO -
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám VIDEO
-
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili -
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy -
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a... -
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné jedlá pre celú rodinu. Nebudete si vedieť vybrať! -
11x cuketa za zimu: Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem -
TOP augustové rebríčky: Najobľúbenejšie suroviny? Mak, slivky a cuketa. Pozrite si najlepšie recepty nielen z nich -
Na výnimočné dni: 11 receptov na sviatočné rolády. Pozrite sa, ako ich môžete vyzdobiť
ja som sa pytala na tie "lacne", ci su schopne rozmixovat aj tvrdu zeleninu. Ze to vie nutribulet to viem
Mrkvu bez problemov ked je na kolieska , cviklu tiez, maksie ovocie cele uplne lahucko.Ja pridavam jogurt alebo vodu k mrkve , cvikle aj ku listovej zelenine.Sama mrkva bez nicoho sla dost pomaly a dlho...ale sla.
1 kolko som ochotna zaincestivat
2 ake mnozstvo budem robit
3 budem stroj prenasat z bytu do butu
4 budem si nosit smothie do roboty
5 chuti mi smothie alebo som len o tom pocula ze chuti
6 budem pridavat do smothie aj semiacka
7 vypijem smothie aj ked nebude vsetko dobre pomixovane.
ked si odpovies na tieto otazky mozno budes mat odpoved.
Ja mam doma 3 smothie od najlacnejdieho po drahsi.
Prvy je to kenwood podobny ako sb055. Lahky stroj, dobry na prenasanie.
Vhodny pre jednu osobu. Ak chces robit viac uz je tam problem. Uzke hrdlo pohara nepusti surovinu dole k nozom. Mixer rozobrat rucne pohybat. Mrkvu, pomarance rozmixuje na vacsie kusky. Alebpit sa to da. Nie je to celkom jemny napoj. Ak das tvrdsie suroviny pocujes mixer ,ze ma problemy to pomixovat. Ale ked mu vychytas muchy vyzera ze vydrzi dlho. Nadoby sa daju umyt len s kefkou na flase. Na linke nebude zavadzat.
Druhy je Delimano nuttibulet 900. Stroj na prenasanie nevhodny. Mixerik dobry mat v kuchyni po ruke. Vhodny pre jednu osobu aj nadoby na prenasanie. Vsetko dobre pomixuje aj tvrde suroviny+ semienka. Ak by ti smothie nechutilo nebude ti zbytocne niekde zavadzat. Vyuzijes v kuchyni na korenie pomlet, struhanku, orechy, paradajky na stavu. A este si najde uplatnenie aj na.... na to prides. Nadoby sa umyvaju dobre. Na linke ti zavadzat nebude.
Trety je G21 perfekt smothie vitality. Patri medzi drahsie mixery. Mixer vhodny celu rodinu. Ak budes pouzivat sama tak by bolo vhodne dokupit mensiu nadobu. Ja som si tiez dokupila. Nema nadoby na prenasanie tak rano navyse robota umyvat velku alebo malu nadobu. Dost velka a neprakticka nadoba. Ale vyuzije ju vacsia rodina dzusy, paradajkovy pretlak, pomazanky, stuhanka. Atd. Mixuje velmi dobre do tekuta. Ani nevies a je to. Na linke nemoze stat s velkou nadobou nezmesti sa. S malou ano. Ak nebudes vyuzivat kazdy den, tak skor zavadzia.
Ospravedlnujem sa za chybajuce dlzne, makkcene ale pisem na tablete. To by bolo zdlhave.m
dakujem @babidka , to som prekvapena. Tak aspon mam jeden darcek vyrieseny, uz len aby ho mali
On je dost velky ...ako mixer.Mne je to jedno , ja som doma a nemam rano problem umyt.Ale uvedomila som si pri komentari od @adasa , ze pre ludi co si jedlo nosia do prace to moze byt problem.Druhy problem bude so semienkami a orechami- tie nerozmixuje uplne dohladka , citit ich tam iba ako pomlete.Ale uplne dohladka ich vraj rozomelie maloktory.