Rôzne

Mesiar50?

terinka55 - fotkaterinka55, 10. januára 2015

Pozerám recepty, len tak listujem a náhodou som prišla na to, že @mesiar50 "Varechu" začiatkom decembra opustil? Čo sa stalo? Veď jeho recepty boli veľmi fajn. Vie niekto niečo, podotýkam, že to nie je nič osobné, iba jednoduchá zvedavosť. Trošku si aj niečo myslím, ale môže zo byť iba mǒj subjektívny pocit. Prípadne, kto ste s ním v kontakte, tak pozdravujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

terinka55
"No, zbohom rodina"! Keď to bude takto pokračovať..... Moje tušenie sa potvrdilo. To všetko pre niečiu rozpínavosť a nekonečné diskúsie o ničom, hádky...... Odmietanie tiež inej pravdy a že aj niekto iný vie variť, piecť a dokonca aj lepšie.....
izabella929
Lacko mi písal o svojich problémoch, ktoré mu spôsobila jedna varecháčka a že mu urobila zo života peklo...nechcel mi napísať, kto to je, ale mi napísal aj to, že do problému bola zatiahnutá aj jeho rodina...presne toto sa stalo aj mne...poznám to a preto sa ani nedivím, že odišiel...je to čím ďalej , tým viac smutné na Vareche...
mijaita
Ona ta osoba si mesiara doslova privlastnovala. Dostala jsem cocku ze jsem mu parkrat pochvalila recept . Za to pak ze mi odpovedel ho asi dusila.Jak mi napsala, je to JEJI pritel a ja se do nich nemam montovat. Nikdy jsem s nim jinak nez verejne a to jen minimalne, nekorespondovala. Tak si pripoctete dalsi pochvaly jinych varechacek, kterym chudak odpovedel? Ta mu asi davala :-)
jozka2
Pojdu aj dalsi za nimi.Odmlcalo sa vela varechacov a ak to tak bude pokracovat,ze nebudeme pisat komentare k jedlu,ale k osobe, pojdu aj dalsi,kto to ma citat.Tych 10 000 co si tu dal je malo na to aby si pustu s tade dostal.Pokial ona dava recepty a nechova sa vulgarne nema redakcia dovod ju z tade vybodickovat,ale zamyslime sa aj nad tym,ze v kazdom jej recepte najdeme chybu,toto je tiez spravne?Povymysla si niektore veci je Pravda,ale mali by sme to brat s nadhladom a nie hned jej nadavat do starych bab atd.kazdy bude stary,preto toto tu nepatri,nie len Pusta sa musi zmenit,ale v prvom rade sa musime zmenit my postojom k nej.Ak nam vadi jej dlhocizne dakovanie tak nekomentujme a bude pokoj,ale nenadavajme jej.Jej heslo je aj tak neustupim,tak ustupme my-my vsetci.Mnohi tu chodia sa zabavat a preto ta varecha upada.Je spravne ak prida mlade dievca recept a niekto asi pod vplyvom alkoholu inac si to neviem vysvetlit jej napise,ze ma fotku ako prostitutka a dostane TS,ze je K..... P... .Kto tu ma chut chodit,nevinme len pustu,ale pozrime sa pravde do ocu a zacnime od seba,inac problem nevyriesime.Iba Tolko.
jozka2
kazdy ma pravo vstupu na varechu,nezijeme v komunizme safran1,to bejvavalo,svet je otvoreny k verejnemu vyjadreniu.Zrejme ti moj komentar nereze,ale lebo som napisala pravdu.Taky ako ty sa tu chodite zabavat a obvinujete kadekoho.S vami by bolo treba urobit poriadok najprv a bol by tu pokoj,ste tu ako svorka vlkov co caka kedy moze vyrazit.Ak je toto Pravda co pisala kukulienka tak sa cloveku mozog zastavuje co vsetko si tu dovolujete.Som velmi prekvapena,ze vam to redakcia trpi,PRE VAS AKO SI TY IDE VARECHA DOLU VODOU.Tym,ze mna posles do riti este sa nic nevyriesi,ja som tu uz tiez skoro prestala chodit a kde su dalsi dobri varechaci,mlcia a ano nepridavaju komentare,ani recepty.Hanba tebe a spol.
Ja viem kto si safran1,ako obycajne ,prezleceny do tisic nikov.
gubics
Sprosté komentáre sú práve dôvodom, že neposielam žiadne recepty do Varechy. Posielam ich radšej na maďarské web stránky, sú slušnejšie.
Ja som už minule navrhla,keď ste sa rozčuľovali kvôli @pusta , že keď sa jej admin nemôže zbaviť, tak treba Varechu ignorovať, alebo vytvoriť novú web stránku a tam posielať recepty. Odkedy chodím na net už mi x krát ponúkali zadarmo web stránku, bola tam len podmienka,aby tam mohli pridávať reklamy. Neprijala som, lebo načo mi je,ale keby ste hľadali, tak určite takú bezplatnú web stránku nájdete, a mohol by to "riadiť" niekto, kto má s počítačmi skúsenosti.
pusta1
vidím, že ma tu zase s chuťou omieľate vo vašich špinavých ústach, ako je už vašim milým zvykom, poslúžte si vašou úbohosťou, nemám námietky:-)
1. prečo odišla @kukulienka71 , to vie len ona sama.
zrejme u nej pretiekol pohár trpezlivosti, ked ste jej tak pekne ohovorili jej perfektne spracovaný recept na Bajgle - bajgli.
spomínam si na jeden z jej posledných komentárov, kde odpovedala @tiginko , že jej môže gratulovať, lebo odchádza.
bolo vás tu veľa takých, ktorí ste jej znepríjemňovali život.
osobne som s ňou diskrepanciu nemala, aj ked sme sa niekedy nepohodli a aj sme si ostrejšie povedali, láskavo sa pozrite na seba:-)
2. @mesiar50
sme priateľmi na FB, ale písali sme si naposledy asi pred rokom, ked som sa ho pýtala na určitý druh hovädzieho mäsa.
žiadne súkromné a osobné veci sme nikdy nerozoberali na FB,ani varechu a varecháčov, ak išlo o recept, napísali sme si hodnotenie priamo pod príslušný recept, žiadne poza bučky ani TS, neviem nič o jeho problémoch,o ktorých sa tu vyjadruje @izabella929.
nedávno @mijaita napísala vymyslené nepravdivé bludy tu na vareche, o ňom a o mne, vyjadrila nepekne tu o jeho a mojom "priateľstve", @mesiar50 sa ostro proti tomuto jej ohováraniu ostro a otvorene ohradil, za čo ju poriadne sprdol, zaslúžila si to od neho právom, ja som sa mu vtedy len podakovala, nič viac.
sprdol ju a nie mňa, len aby bolo jasno, že prečo to spravil.
3. ---UPRAVENE REDAKCIOU--- pokiaľ ide o to, čo ste tu všetko popísali, spytujte si vlastné svedomie a vinu hľadajte všetci do jedného predovšetkým u seba!!!
prestaňte sa vyhovárať na mňa, na iných!!!
terinka55
@redakcia , ďakujem a poprosím aj naďalej takto postupovať s každým.
Naozaj nebol úmysel tu rozpútať nejaké nenávistné vášne. Diskutovať a povedať si svoj názor sa dá aj na slušnej, kultúrnej úrovni.
terinka55
@safran1 , nečítala som Tvoj príspevok. Neviem, čo Ťa núti... Prosím Ťa, veď toto je stále portál o varení, pečení a vymieňaní si poznatkov a skúseností. Oplzlosti a vulgarizmy sa už nehodia ani do IV. cenovej skupiny. Človek by si mal zachovať svoju "tvár" a "súdnosť"...
pusta1
@terinka55 , som rada, že sa presvedčila o dôvodoch odchodu @kukulienka71 sama a aj si jej to napísala pod jej recept Bajgle - bajgli
predpokladám, že sa presvedčíš aj o @mesiar50 a o mojom priateľstve s @norbertklubert , ktorý je mojim jediným skutočným priateľom tu na vareche i v súkromnom živote už dlhé roky, tu na vareche to priznal otvorene aj on sám presne 16.marca 2014.
verím, že sa presvedčíš aj o tom ostatnom, nemusíš ma mať rada, ani ma uznávať, len ťa poprosím, nevyjadruj sa už nikde k mojej osobe, nepoznáš ma, nič o mne nevieš, vyjadruj sa výhradne k mojim receptom, pokiaľ chceš.
dakujem ti za pochopenie.
micanela
prajem krasnu nedelu vsetkym, co vedia normalne komunikovat k receptu a nenechaju sa vytocit nadavkami a sprostymi komentarmi /ved ak sa mi nieco nepaci, da sa to napisat aj slusne, nie?/
bubaya
Jednu vec nechápem - ako tu niekto môže niekomu narobiť nepríjemnosti. Netreba si dávať do profilu žiadne osobné veci, telefóny, maily, a môžu vás všetci mať na háku. Ja by som si nikde na net nedala skutočnú fotku, alebo mail so skutočným menom. To mám len pre oficiálnu korešpondenciu. Tak vám treba, vyťahujete tu osobné veci a potom sa divíte, že to nejaká sviňa zneužije. Tento svet priťahuje práve takých sviniarov, záškodníkov, ktorí v skutočnom živote sú utiahnutí a zakríknutí úbožiaci. A tak si dokazujú svoju moc tu, z anonymity, spoza bučka. Sú len dve zbrane - ignorovať a nepúšťať von žiadne osobné údaje, ktorých sa možno chytiť. Mne môžete nabrýzgať a napľuť do schránky, mám to v paži, lebo nadávate bubayi, nie mne osobne. Howgh.
afataga
@bubaya uplne s tebou suhlasim, presne preto ani nie som na fb, ale niektori ludia nemaju rozum a zavesia tam o sebe uplne vsetko, meno, adresu, fotky, fotky svojich deti atd atd atd, tak potom nech sa nedivia, ze sa to vytahuje kade-tade, obcas sa este niekomu nieco prisnije, cosi si povymysla a potom to vydava za pravdu a uz sa to toci. Nestaci, ze su vsade kamery, sledovane mobily a maily, treba este o sebe vsetko dobrovolne zverejnovat? Ja viem, ze toto nesuvisi s mesiarom, ale aspon je to pravda, narozdiel od niektorych splaskov popisanych vyssie. Niektorych ludi z Varechy poznam osobne, niektorych len z TS a mailov, o vela ludoch viem cele mena a o niektorych aj viac, ale nikdy by ma nenapadlo nieco z toho zverejnovat, povazujem to za cest, ze mi doveruju a vsetko zostava u mna ako v hrobe. Je tu aj par ludi, ktori ma sklamali a viem o nich tiez vselico, ale preco by som to mala vytahovat len preto, ze sme sa nepohodli? Tiez howgh
pusta1
@redakcia , to čo ste skrátili, sú údaje veľmi pravdivé.
mám ich okopírované a môžem ich pridať v celom znení, čo písala vtedy
@mijaita môjmu priateľovi.
nielen že som to čítala, aj ich mám.
vtedy som práve bola u neho.
1x pusta1
pusta1
@redakcia , zaujímalo by ma, na základe čoho ste vy na to prišli, ked ste nečítali, čo mu @mijaita napísala.
aj o @mesiar50 tu bohapuste klame, ešte aj potom, čo ju za to nemilosrdne sprdol a je to doteraz na skle.
na rozdiel od nej tu neklamem ani jediné slovo.
radost
@pusta1
je deň POKOJA..prosím-napíš-že máš rôzne informácie-ale nechceš ich šíriť..lebo nebudeš množiť ZLO..mohla by som od teba niečo také žiadať a čakať..??
ktosi prvý by mal prestať..
pusta1
@redakcia , tiež si to myslím a súhlasím s vami.
len by som poprosila, keby @mijaita prestala konečne klamať o mne ako v tejto diskusii, tak aj v komentároch. však je to všetko stále na skle, aj ja mám nezvratné dôkazy, ktoré som nepridala.
bola opakovane usvedčená z klamstva.
dakujem za pochopenie, je mi jasné, že ten používateľ, ktorý vás o to požiadal, je práve @mijaita , pretože jej nie je jedno, že jej bolo opakovane klamstvo neodškriepiteľne dokázané a to nielen mnou.
pusta1
@radost , ja viem.:-)
nebudem takto reagovať, ak sa nebude hnusne o mne klamať a nebudú ma tu rozoberať v odporných klamstvách, ktoré viem jednoznačne dokázať.
nebudem sa musieť proti takému odpornému ohováraniu brániť.
osobne nemám chuť hádzať na nikoho žiadnu špinu, nedovolím však nikomu, aby ju hádzal na mňa.
dakujem za tvoj komentár.
radox1
same bla bla blá.dozviem sa konecne z akeho dovodu odisiel alebo nie?
1x radox1
leomax
Ach, @pusta , @pusta ! Chvála bohu, poznáme teba a poznáme aj @mijaitu . A tiež väčšina vie, kto tu neustále klame. Uvedom si, že na @mijaitu nemáš. Ona na rozdiel od teba "smrdí" človečinou. Ona nevyhľadáva a nevzrušuje sa na nezmyselných konfliktoch, ako ty. Ona na rozdiel od teba má krásne recepty a tiež sa vie podeliť o svoje nádherné cestovateľské zážitky, čo teba neuveriteľne škrie! Zle sa ti dýcha v jej tieni?
Ty sa len drž svojho dúhového priateľa a ver tomu, že takého ti nikto nezávidí. Pasujete k sebe, ako r.ť na šerblík.
mesiar50
@all
Milé dámy.Menší incident s jednou dotyčnou ženou som mal na FB a nie na vareche.Hlboko sa vám ospravedlňujem za nedorozumenie ktoré je vlastne kvôli mne,ale zdržujem sa na vareche už iba vtedy keď zháňam nejaký recept ako aj dnes a videl som svoj nick na ,,skle" a preto aj reagujem..Naučil som sa tu o varení veľa a preto na tento server a svojich priateľov varecháčov/varecháčky budem spomínať,len v dobrom.Nemám sa začo hnevať ani na @pustu a ani na @mijaitu. Človek ublíži človeku ani sa nenazdá.Potom už,len
uzavrieť kompromis a nakoniec by malo prísť aj to slovo,že odpustiť si.Toto sú posledné slová ktoré vám píšem a ak som nebodaj niekomu z vás ublížil, tak ho touto cestou prosím o prepáčenie.Majte sa pekne.
pusta1
Ach, @leomax , zmenil by si veľmi názor o @mijaita , keby som zverejnila, čo všetko mi napísala v TS o varecháčoch tá nóbl Pražáčka.
mám všetko prekopírované, ak by som to sem pridala, tak by si videl, akou "človečinou smrdí" tá tvoja @mijaita , čo poísala voči konkrétnym jednotlivcom a čo o nich hovorí, ako ich okydáva, ako o vás vyzvedá, aby to mohla v príhodnej chvíli použiť :-)))
aj ku mne bola veľmi medová, milá, zlatá, ako je v komentároch a na skle k vám všetkým, kým som neodmietla stretnutie s ňu v ba u mňa a potom aspoň na kávičku niekde v ba, čo som tiež neprijala.
ked sa na ňu vybodol aj môj priateľ, ktorému písala @mijaita TS, on jej vôbec neodpovedal, lebo ju prekukol skrz - naskrz. tak potom sa pustila hnusne do mňa, však to nie je moja zásluha, že nemá o ňu záujem, ale jej vlastná. :-)))
tiež ma tu začala spájať s @mesiar50 , a s inými.
nie asi, ale celkom určite by sa ti to ťažko zajedalo, keby som to všetko zverejnila, a ked budem nútená aj to zverejním.
áno, máš pravdu, ja a môj priateľ pasujeme k sebe :-)
dakujem ti
leomax
@pusta , toto všetko, čo si tu napísala, je tvoja autobiografia, doporučoval by som ti nebrať si @mijaitu do huby a držať sa len svojho dúhového priateľa, ktorý sa mimochodom o tebe už tiež "veľmi pekne" vyjadril, aj keď to potom zobral späť. Ale vieš, prvé slovo platí, ďalšie letí z gatí. Prajem vám, aby vám to priateľstvo ešte dlho vydržalo! A na záver asi len: TAK VÁM TREBA!!!! DDD
pusta1
@leomax , ty mi nemáš čo doporučovať, neber si omňa ani môjho priateľa do svojich špinavých úst už nikdy!!!
nesiahaš mu ani do prachu, kam stúpi jeho noha, na rozdiel od teba je to veľmi hodnotný človek.
neboj, medzi ním a mnou to vydrží pevne aj bez tvojho pričinenia :-)
ty sa drž tej svojej @mijaity , veľmi sa na seba podobáte ako vajce vajcu.
ešte si nepreskočil a beda ti,, ak si vezme do úst teba, to sa spoľahni!
neodpoviem ti nikdy viac, nech by si tu tára,l čo ťa len napadne:-)
leomax
Ja ti nič nedoporučujem... A tvoj najlepší priateľ???? Chachacha, chichichi!!! Takých som mal pred veľa rokmi plnú materskú škôlku. Je to fakt prach! Ešte raz a naposledy: TAK VÁM TREBA!!!
pusta1
@norbert1 , pokiaľ si spomínam, mne sa hlboko ospravdlnil a vás všetkých pod tým receptom niekam poslal :-)))
máš krátku pamäť.
nepodarí sa ti ma vyprovokovať, keby ťa aj s @leomax a vám podobnými roztrhlo :-)))
1x pusta1
terinka55
@redakcia , poprosím mnou začatú diskúsiu ukončiť. Otočilo sa to úplne iným smerom, ale nakoniec ako vždy tu na Vareche, čo je škoda. @mesiar50 sa ohlásil a povedal, čo nám povedať chcel. Ďakujem za ústretovosť a aj záujem ostatných varecháčov dať nejaké info na moju otázku. Ešte príjemný zvyšok nedele všetkým!
dada123
Veď každý si môže vybrať recept aký sa mu zdá pre jeho kuchyňu. Ak sa mi nezdá, nevyskúšam a nekritizujem!!!!!! Mnohé nepochopili význam "VARECHY". Veď 100 ľudí 100 chutí. Škoda, že dobrí prispievatelia odchádzajú ...... Je mi to ľúto.
redakcia
Ziadame vsetkych zucastnenych tejto diskusie, aby sa venovali teme varenia a neriesili si tu osobne nazory na uzivatelov, ktore rozputavaju dalsie zbytocne spory.
@marcel83 , aj preto bol Vas posledny prispevok vymazany. Nie na kazdu polozenu otazku sa ocakava od Vas odpoved.
marcel83
@redakcia zapojil som sa do diskusie, ako sa moze zapojit kazdy iny reg. uzivatel, tak co tu riesite? Nikoho som neosocoval, nenadaval, nepouzival vulgarizmy. Ak sa niekto v tom mojom komente nasiel, asi vie preco... Toto uz je okate, ako niekomu nadrziavate...
safran
aj tu (v zážitkoch som to už urobila) sa chcem dištancovať od komentárov safran1, prosím, vezmite si, ľudia, okuliare, alebo rozum na pomoc, ak tú jedničku nevnímate :(
Do diskusií nechodím, mňa zaujímajú výhradne recepty... iba ak na upozornenie, ako teraz.
Úbohosť autora, ktorý rozdáva svoje mená druhým, alebo si na seba berie cudzie mená, aby uvoľnil svojim negatívnym emóciám, nenávisti a zlobe,... nemám pohŕdanie, iba poľutovanie nad jeho stavom (mysle).
mracik9
Ja som skonštatovala že to nemá význam, sa tu stále s niekym hádať,rozumiem mu a tiež mu prajem šťastný život,určite sa ešte niekde stretneme :))
motyka
Tak konečne som pochopila do akého "hniezda" som to na vareche vlastne vstúpila. A ja som si myslela, že tu ide o serióznu súťaž, pomoc a inšpiráciu pre naše kuchyne.