prosim o radu,upiekla som tri makovniky a pri ich ochutnavaní som
zistila ze mak je nahorknuty.co teraz?vyhodit to?nemam s tim
skusenost.dakujem za rady.
prosim o radu,upiekla som tri makovniky a pri ich ochutnavaní som
zistila ze mak je nahorknuty.co teraz?vyhodit to?nemam s tim
skusenost.dakujem za rady.
ked už vyhodiť-máš možnosť dať bezdomovcom? alebo núdznym?bo to nie je vada -ktorá ublíži zdraviu-si myslím-len nechutí..
alebo hodiť do rieky-u nás je veľa kačiek-boli by radi...
akosi sa neviem zmieriť s predstavou-makovníky do odpadu...:-(
//..alebo pošli mne-ja to zvládnem-ked si varím palinu..či zemežlč-čaj..hádam..:-))))) //
Sorry tam neni co riesit supni to von,ovsem ak nechces nachytat nebodaj nejaku salmonelu,alebo nieco ine.Zmyslove ,chutove posudenie atd.Ja by som to nejedol sorry
Tesil by si sa z toho keby si jedol vsetok odpad co inym nechuti? Nezasluzia si aspon dobru stravu, ked im uz vsetko z hrnca zivota inac vytieklo?
@sany11 kdybys nekdy mela moznost vyborneho maku, nasypej suchy do sklenice a zasteriluj. Vydrzi roky a roky stejne, jako vlasske orechy zasterilovane !