Rôzne

Lístkové cesto

vieranika - fotkavieranika, 26. septembra 2015

Znovu sa obraciam na vás milí Varecháči s prosbou o radu, kde kúpiť dobré lístkové cesto. Vlani v septembri sme mi poradili jednoznačne Lídl. To cesto bolo skutočne najlepšie, čo som doteraz mala. Škoda, že už len bolo. Asi 3 mesiace ho už u nás v Lídli v Leviciach nemajú. Keď som sa pýtala prečo, povedali mi že neobnovili zmluvu s dodávateľom na ďalší rok?! Keď som sa pýtala na dôvod, pani len pokrčila plecami a odišla za svojou prácou. Najbližší mesiac som sa chodila ešte 1-2x do týždňa pozrieť do Lídla v nádeji, že ho predsa ešte dostanú, alebo iné podobné tomu čo mali predtým. Miesto kde bývalo predtým cesto vyložené len zívalo prázdnotou a neskôr tam už bol vyložený iný tovar.
Preto sa pýtam, naozaj už to dobré lístkové cesto nemajú ani inde v Lídli? Dajte mi prosím vedieť. A ak už naozaj zmizlo nadobro, aké cesto kupujete teraz? Dopredu ďakujem všetkým ktorí mi odpovedia.

@zareaguj


Diskusia k téme

sovicka46
nuz neviem, ci to nie je len lokalny problem, v Lidli v BB ho mavaju bezne, dokonca teraz bolo v akcii za 59 centov, aj mrazene aj chladene
kimlo
Aj tu býva bežne a rad ho kupujem aj ja...
daniela15
aj u nas sa lístkové cesto z lidlu vytratilo a bohużiaľ som to zistila vtedy, keď som čakala návštevu a všetko na pečenie som si nachystala s tým, že už len zabehnem do lidlu ...
viera1
Tak presne reagovala predavačka aj na moju otázku a ...nebola to pravda.Prehadzovali zase tovar v mraziacich pultoch a majú ho od firmy Toppo (Maďarsko),iný obal a názov Puff Pastry.
lidia3
aj ja kupujem v lidli ,tiež som hladala podla obalu no nenašla som spytala som sa predavačky a mali ho ale v inom obale ,je dobre .
maska10
V Handlovej aj v Prievidzi ho maju v akcii za 0,59centou je naozaj vyborne len naplnit a piect super bola by velka skoda keby ho zrusili
vieranika
Ďakujem vám všetkým za odpovede, dlhšiu dobu som sa nevedela dostať na moje konto, teraz je už všetko v poriadku. Ďakujem hlavne tebe Viera1 za info o novom názve výrobku. Budem hľadať.