Kyslú kapustu nakladáme pravidelne každý rok, tento rok je nejaká šedá nie biela. Prvé mesiace bolo všetko OK. Je tvrdá, ani chuť sa nejako nezmenila, len má nepeknú farbu. Poradí mi niekto, kde sme urobili chybu? Čo sa jej vlastne stalo? Ďakujem.
@zareaguj
Za seba môžem napísať, že odkedy @mijaita pridala recept na kapustu kvasenú v pohároch, náš sud odpočíva. Kedykoľvek v zime si spravím pár pohárov a keď miniem, urobím ďalšie. Naozaj skvelý spôsob.
všetkým ďakujem za pomoc a to nakladanie do pohárov si idem poriadne naštudovať :-)
varecha.pravda.sk/recepty/kvasena-kapusta-tlacena-do-poha...
tento sposob robime teraz kazdy rok a vianocna kapustnica spieva zalmy aj bez slovenskych dubakov.
nech sa ti podari.
varecha.pravda.sk/recepty/kysla-kapusta-zo-sklenic-fotore...