Rok se s rokem v září sejde a stejně jako v loňském roce, jedem s kamarádkou na Slovensko. Vymyslely jsme tentokrát cestu autovlakem do Košic a pak dva týdny bychom rády zase cestovaly. A stejně jako minulý rok, spoléhám na rady vás všech. Kudy, kam, z Košic ? Příroda, lázně, okruh východním Slovenskem, lesy lužné, mlýny ... ? Určitě nám poradíte zase dobře! Děkuji za každý tip!
@zareaguj
(to ma len teraz napadlo, ked nie som v skole v ziline, tak byvam v okoli humenneho a ked bol u nas minule leto potencialny svagor, tak sme si jeden den spravili taky vylet)
@zdenka1009 to jsou krasne navrhy, uz jsou ulozene!
Nech sa dovolenka podarí.
www.slanske.webzdarma.cz/Lokality/Rozne/Pavlovce/Pavlovce.htm...
, www.zladiera.sk/index.html...
.Trasa Košice-Jasov-Medzev-Štós-Úhorná-Smolník.
Mozem ti mozno v niecom poradit a tiez by som sa s tebou rada stretla :-) Byvame kusok za Sninou smerom do Osadneho - takze " ak by predsa" tak by sme sa mohli stretnut , porozpravat , vypit spolu salku caju alebo aspon studnicnej vody :-) Ukazala by som ti moj najoblubenejsi vyhlad do okolia - aby si videla , preco sme sa rozhodli tu byvat....
Za doporučení bedekra moc děkuji. Hned jsem se na něj internetově vrhla a našla jsem zřejmě novější verzi, pro kterou si zajedu do centra. Kromě toho jsem našla na Aukru samostatně východní Slovensko a pro tu si jedu v pondělí. A hned budu konfrontovat s návrhy, které jsem tu od všech dostala.
Děkuji za ochotu a pratelskou snahu poradit. Děkuji všem !