Reštaurácie

Kontakt na Jara Žideka

michael - fotkamichael, 3. februára 2013

prosim vas nema niekto kontakt na tohto kuchara??

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
kontakt na verejne známeho človeka sa nedá väčšinou získať, lebo potom by chudák nič nestíhal robiť, ak by mu denne stovky ľudí písali/volali... čiže je zbytočné hľadať kontakt.
rulik
na spodku receptu je hodnotenie, tam sa môžeš vyjadriť, ak p. Židek uzná za vhodné odpovedať možno sa Ti ozve
jerica
@tomas aj s vašimi spolu adminami , (jediná mi slušne odpísala,že nemôže reagovať na moj problém, pre svoje zaneprázdnenie) asi aj v redakcii nemáte kam skôr skočiť,verím tomu,že máte toho dosť ustriehnuť všetko dianie , len som dúfala,že dostanem aj odpoveď na môj e-m, beriem aj to , že sa niekedy sa nestíha na všetko reagovať,len pri mojej skromnosti som dúfala , aj keď sa mi zdá, že náprava nastala , bolo by fér dať na vedomie, že sa niečo podniklo,nechcela som verejne , teraz pri tejto otázke, sa mi natíska dať to vám na vedomie.Ďakujem za odpoveď do môjho e-m.
tiginko
nedá mi nedať sem včerajšiu skúsenosť mojej dcéry z firemnej večere u pana Žideka v hoteli Albrecht. Dlho hľadala jedlo, kde by nebola v nejakej forme smotana. Nakoniec našla, len v popise (údené jelenie steaky na gaštanovom pyré) nebolo všetko, čo nakoniec tanier obsahoval: cez tanier máznuté gaštanové pyré, cez to sladkokyslá šošovica. V kelovom liste zabalený kúsok foie gras, na tanieri pár kúskov sušených marhúľ a hrozienok. Uprostred pariaci sa balíček, ktorý po rozbalení obsahoval dva miniatúrne údené jelenie medajlóniky, ktoré boli zaliate v slanej čokoládovej poleve. Ja mám pocit, že títo vyhlásení šéfkuchári už nevedia čo by vymysleli a tak pospájajú skutočne nespojiteľné. Hlavne, že keď chodil na inšpekcie po reštauráciách, tak prízvukoval, že v jednoduchosti je krása a že chorobou našich reštaurácií je zbytočná prekombinovanosť chutí...