Chcela by som sa opýtať, či máte nejaký overený "zdroj" odkiaľ
sa dá objednať kokosový olej vo väčšom množstve - balení.
Ďakujem
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 22 najnovší komentár včera 20:19
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár včera 08:14
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 22 najnovší komentár včera 20:19
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár včera 08:14
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 319 najnovší komentár včera 08:14
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 22 najnovší komentár včera 20:19
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Jahodová bublanina s mascarpone +fotopostup
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej +video
-
Polievka z bielej maslovej tekvice s hríbami, krúpami a zeleninou
-
Malý ražný chlebík
-
Nepečená strecha s mascarpone a ovocím +video
-
Nepečená torta s mandarínkami
-
Zemiakové guľky so slivkami z kompótu
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Zákusky, torty aj sušienky: 11 receptov na stracciatella dezerty s kúskami čokolády
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
tu treba popozerať , píše sa tam o tom a stránka je z ktorej sa dá objednať shop.mercola.com/catalog/categoryinfo.aspx?filter=&s...
posielajú aj na slovensko
www.alibaba.com/products/F0/coconut_oil.html?relatedKey...
uf, 200kg je už trošku veľa asi :D
nakupujem ho v biobchode vo Zvolene. Teraz mám zo Saloosu, a ten nie je vôbec taký chutný..
používa sa všade tam-ako slnečnicový..??aj rovnakým spôsobom..??
Chuť, no, keď vymastíš plech, tak to nádherne vonia, ale necítiš ho v koláči, tak isto, ako keď ho pridáš do cesta, tak ho necítiš. Keď ale robím volské oko na teflónke, dám tam len trošilinku, zas to krásne vonia a trošku to tam aj cítiť, tak isto aj keď som ho použila na mäso. To som robila tak, že som si ho nechala rozpustiť, pretože kokosový olej je tuhý (pri 24°C sa roztápa), a poliala som ním mäsko v marinovacej nádobe. Riadne som ho ním omastila :) a potom hneď šup na rozpálenú panvičku :) super, je to naozaj kvalita. A všade ho stačí trošku.
inac mne osobne najviac je po chuti horcicovy aj ked ma ostru chut
Vyzerá to krásne :) a určite to aj tak chutí :)
www.biokamo.sk/Kokosovy-olej-kokos...
maju balenia v skle 340, 750 a 1,42L a kýbel 2,5L jeden z najlepších olejov ake som ochutnal...
Bio Kokosovy olej bez vone 2220ml / 28€ na varenie,pecenie..
Je to vlastne jediný olej ktorý sa naozaj hodí na použitie pri vysokých teplotách na vyprážanie, pečenie a fritovanie, tento olej na varenie, pečenie sa nespáli. Jedlá budú oveľa chutnejšie, nakoľko pri pečení sa nevytvárajú karcinogénne látky, ktoré prirodzené chute potláčajú. Vyprážané jedlá a hranolky budú úžasne chrumkavé a pritom zdravé.
Ani pri niekoľkonásobnom opakovanom použití sa nespáli.
mam este doma... dajte mi vediet .
, hlavne vyhodou ze su priamo dodavatelmi takze kvalita a cena je super