Chcela by som sa opýtať, či máte nejaký overený "zdroj" odkiaľ
sa dá objednať kokosový olej vo väčšom množstve - balení.
Ďakujem
Diskusie
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár dnes 09:23
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 0 zatiaľ bez komentárov
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 686 najnovší komentár dnes 13:13
- Mdlenka: Bezodpadové varenie 3 najnovší komentár 23. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 686 najnovší komentár dnes 13:13
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár dnes 09:23
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Sovka62: Mäso 33 najnovší komentár 16. júna 2025
- Dorenika: Linecké 9 najnovší komentár 11. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 318 najnovší komentár dnes 13:13
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár dnes 09:23
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Jahodová bublanina s mascarpone +fotopostup
-
Jahodové rezy s pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jahodové pudingové kocky s polevou z kyslej smotany +fotopostup
-
Čerešňový nákyp +fotopostup
-
Bravčový perkelt s kyslou kapustou +fotopostup
-
Bravčová panenka so šampiňónovou omáčkou
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne +video
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Pečené cibuľové kolieska so syrom VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Čokoládová mliečna ryža VIDEO
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
Sezóna v plnom prúde: 12 jahodových zákuskov, ktorým nebudete môcť odolať
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Zákusky, torty aj sušienky: 11 receptov na stracciatella dezerty s kúskami čokolády
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Niečo dobré pre tatina: So slaninou, šunkou či syrom. 10x slané kvety na zjedenie ako špeciálna pozornosť na Deň otcov
-
Než začnete piecť: Odkôstkovať, zbaviť neželaných návštevníkov... Rady cukrárky, ako spracovať čerešne do dezertov
tu treba popozerať , píše sa tam o tom a stránka je z ktorej sa dá objednať shop.mercola.com/catalog/categoryinfo.aspx?filter=&s...
posielajú aj na slovensko
www.alibaba.com/products/F0/coconut_oil.html?relatedKey...
uf, 200kg je už trošku veľa asi :D
nakupujem ho v biobchode vo Zvolene. Teraz mám zo Saloosu, a ten nie je vôbec taký chutný..
používa sa všade tam-ako slnečnicový..??aj rovnakým spôsobom..??
Chuť, no, keď vymastíš plech, tak to nádherne vonia, ale necítiš ho v koláči, tak isto, ako keď ho pridáš do cesta, tak ho necítiš. Keď ale robím volské oko na teflónke, dám tam len trošilinku, zas to krásne vonia a trošku to tam aj cítiť, tak isto aj keď som ho použila na mäso. To som robila tak, že som si ho nechala rozpustiť, pretože kokosový olej je tuhý (pri 24°C sa roztápa), a poliala som ním mäsko v marinovacej nádobe. Riadne som ho ním omastila :) a potom hneď šup na rozpálenú panvičku :) super, je to naozaj kvalita. A všade ho stačí trošku.
inac mne osobne najviac je po chuti horcicovy aj ked ma ostru chut
Vyzerá to krásne :) a určite to aj tak chutí :)
www.biokamo.sk/Kokosovy-olej-kokos...
maju balenia v skle 340, 750 a 1,42L a kýbel 2,5L jeden z najlepších olejov ake som ochutnal...
Bio Kokosovy olej bez vone 2220ml / 28€ na varenie,pecenie..
Je to vlastne jediný olej ktorý sa naozaj hodí na použitie pri vysokých teplotách na vyprážanie, pečenie a fritovanie, tento olej na varenie, pečenie sa nespáli. Jedlá budú oveľa chutnejšie, nakoľko pri pečení sa nevytvárajú karcinogénne látky, ktoré prirodzené chute potláčajú. Vyprážané jedlá a hranolky budú úžasne chrumkavé a pritom zdravé.
Ani pri niekoľkonásobnom opakovanom použití sa nespáli.
mam este doma... dajte mi vediet .
, hlavne vyhodou ze su priamo dodavatelmi takze kvalita a cena je super