Chcela by som sa opýtať, či máte nejaký overený "zdroj" odkiaľ
sa dá objednať kokosový olej vo väčšom množstve - balení.
Ďakujem
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár dnes 13:29
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 29 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 3 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
tu treba popozerať , píše sa tam o tom a stránka je z ktorej sa dá objednať shop.mercola.com/catalog/categoryinfo.aspx?filter=&s...
posielajú aj na slovensko
www.alibaba.com/products/F0/coconut_oil.html?relatedKey...
uf, 200kg je už trošku veľa asi :D
nakupujem ho v biobchode vo Zvolene. Teraz mám zo Saloosu, a ten nie je vôbec taký chutný..
používa sa všade tam-ako slnečnicový..??aj rovnakým spôsobom..??
Chuť, no, keď vymastíš plech, tak to nádherne vonia, ale necítiš ho v koláči, tak isto, ako keď ho pridáš do cesta, tak ho necítiš. Keď ale robím volské oko na teflónke, dám tam len trošilinku, zas to krásne vonia a trošku to tam aj cítiť, tak isto aj keď som ho použila na mäso. To som robila tak, že som si ho nechala rozpustiť, pretože kokosový olej je tuhý (pri 24°C sa roztápa), a poliala som ním mäsko v marinovacej nádobe. Riadne som ho ním omastila :) a potom hneď šup na rozpálenú panvičku :) super, je to naozaj kvalita. A všade ho stačí trošku.
inac mne osobne najviac je po chuti horcicovy aj ked ma ostru chut
Vyzerá to krásne :) a určite to aj tak chutí :)
www.biokamo.sk/Kokosovy-olej-kokos...
maju balenia v skle 340, 750 a 1,42L a kýbel 2,5L jeden z najlepších olejov ake som ochutnal...
Bio Kokosovy olej bez vone 2220ml / 28€ na varenie,pecenie..
Je to vlastne jediný olej ktorý sa naozaj hodí na použitie pri vysokých teplotách na vyprážanie, pečenie a fritovanie, tento olej na varenie, pečenie sa nespáli. Jedlá budú oveľa chutnejšie, nakoľko pri pečení sa nevytvárajú karcinogénne látky, ktoré prirodzené chute potláčajú. Vyprážané jedlá a hranolky budú úžasne chrumkavé a pritom zdravé.
Ani pri niekoľkonásobnom opakovanom použití sa nespáli.
mam este doma... dajte mi vediet .
, hlavne vyhodou ze su priamo dodavatelmi takze kvalita a cena je super