Chcela by som sa opýtať, či máte nejaký overený "zdroj" odkiaľ
sa dá objednať kokosový olej vo väčšom množstve - balení.
Ďakujem
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 77 najnovší komentár dnes 13:49
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár dnes 11:18
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 77 najnovší komentár dnes 13:49
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár dnes 11:18
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Mimka946: Platkova želatina 9 najnovší komentár 29. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 131 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 77 najnovší komentár dnes 13:49
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár dnes 11:18
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Nepečená strecha s mascarpone a ovocím VIDEO
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou VIDEO
-
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny VIDEO
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím VIDEO
-
Rýchle varenie: 13x špagety s letnou zeleninou. Spravte k nim omáčku z cukiet, paradajok či baklažánu, nikto nebude protestovať
-
Keď ju nestíhate jesť: Bohatá úroda cukiet? Toto sú spôsoby, ako ich spracovať, aby vydržali dni, týždne aj mesiace
-
Jednoduché pečenie: Žiadne miesenie, šľahanie ani vaľkanie cesta. 10 receptov na mrveničkové koláče s ovocím
-
Uľahčite si život: 11x obed z jedného pekáča. Toto sa urobí skoro samé!
-
Letný obed: 12x zeleninový prívarok s klobáskou, vajíčkom či fašírkou. Takto určite zasýti každého
-
14 tipov, čo urobiť z karfiolu: Od polievky, parikáša, placiek až po zapekaný či vyprážaný. A podržte sa, upečiete z neho aj dezert!
-
Mám chuť na niečo mrazené: Túto bleskovú zmrzlinu urobíte za 5 minút. A ani z nej nepriberiete
tu treba popozerať , píše sa tam o tom a stránka je z ktorej sa dá objednať shop.mercola.com/catalog/categoryinfo.aspx?filter=&s...
posielajú aj na slovensko
www.alibaba.com/products/F0/coconut_oil.html?relatedKey...
uf, 200kg je už trošku veľa asi :D
nakupujem ho v biobchode vo Zvolene. Teraz mám zo Saloosu, a ten nie je vôbec taký chutný..
používa sa všade tam-ako slnečnicový..??aj rovnakým spôsobom..??
Chuť, no, keď vymastíš plech, tak to nádherne vonia, ale necítiš ho v koláči, tak isto, ako keď ho pridáš do cesta, tak ho necítiš. Keď ale robím volské oko na teflónke, dám tam len trošilinku, zas to krásne vonia a trošku to tam aj cítiť, tak isto aj keď som ho použila na mäso. To som robila tak, že som si ho nechala rozpustiť, pretože kokosový olej je tuhý (pri 24°C sa roztápa), a poliala som ním mäsko v marinovacej nádobe. Riadne som ho ním omastila :) a potom hneď šup na rozpálenú panvičku :) super, je to naozaj kvalita. A všade ho stačí trošku.
inac mne osobne najviac je po chuti horcicovy aj ked ma ostru chut
Vyzerá to krásne :) a určite to aj tak chutí :)
www.biokamo.sk/Kokosovy-olej-kokos...
maju balenia v skle 340, 750 a 1,42L a kýbel 2,5L jeden z najlepších olejov ake som ochutnal...
Bio Kokosovy olej bez vone 2220ml / 28€ na varenie,pecenie..
Je to vlastne jediný olej ktorý sa naozaj hodí na použitie pri vysokých teplotách na vyprážanie, pečenie a fritovanie, tento olej na varenie, pečenie sa nespáli. Jedlá budú oveľa chutnejšie, nakoľko pri pečení sa nevytvárajú karcinogénne látky, ktoré prirodzené chute potláčajú. Vyprážané jedlá a hranolky budú úžasne chrumkavé a pritom zdravé.
Ani pri niekoľkonásobnom opakovanom použití sa nespáli.
mam este doma... dajte mi vediet .
, hlavne vyhodou ze su priamo dodavatelmi takze kvalita a cena je super