ahojte, pouzivate kokosovy olej aj na pecenie namiesto napr. masla alebo obycajneho oleja? necitit tam potom pachut? alebo nie je to potom prilis mastne? a ked tak potom ktory, radsej ten panensky alebo lacnejsi obycajny? prosim poradte tu som citala ze sa ten kokosovy olej da vyuzit naozaj na cokolvek dakujem www.naureus.sk/blog/detail/15-sposobov-ako-vyuzit-koko...
V obchodoch sa da kupit bud s prichutou-ten ma taku jemnu kokosovu aromu,ale nie je to nejak moc vyrazne,ale mozes si kupit aj bez aromy,ak sa bojis,ze by to zanechalo v jedle nejaku pachut.Mam s nim velmi pozitivne skusenosti,uplne ti nahradi akykolvek iny tuk,ci uz na pecenie,varenie alebo vysmazanie a neprepali sa tak rychlo ako bezny olej alebo mast.A co najviac ocenujem,je to,ze je uplne bez cholesterolu.
Pekny den.