Varenie

Keď to ťažko mixuje

monikanicole - bez fotkymonikanicole, 16. mája 2019

Ahojte, keď mi mixér ťažko mixuje ingrediencie, tak mám tie ingrediencie tlačiť vareškou smerom dole k nožom alebo radšej prepasírovať? Myslím to, keď mixér nevládze alebo to ťažko mixuje.

@zareaguj


Diskusia k téme

klukodvody
Já bych nic netlačil, jen bych udělal menší kousky a raději várku rozdělit na menší dávky. Ono je toho víc podle toho jak je ta surovina šťavnatá, nebo jestli tam mohu přidat něco na rozředění a tak dále.
marianne
@Zolik (16.5.2019 17:45)

Nože tupé, trpí celý mixér, preto to tak dlho trvá.... :-))))
evanaaa
Tak ďakujem všetkým, čo mi oči otvorili, asi som bola naivná a brala príspevok aj otázku vážne.....myslela som v dobrom, už aj podľa rady @Haji , tak ma iné nenapadlo, máte všetcia dobrý postreh....a prečo nemá teda nick @Mixerka... ?
1x mirop
viera1
Osobne si myslím,že toto konanie:"... tlačiť vareškou smerom dole k nožom ...je vysoko nebezpečné a redakcia by to mala vymazať.Ak chcete namietať,že len nesvojprávny človek môže strkať varešku do mixéra v chode,tak vedzte,že to nie je na pohotovostiach rarita.Podľa príspevkov (aj na iných fórach) si myslím,že takto sa baví nejaký muž,ktorý sa nudí .Infantilný spôsob písania textu a zároveň určité technické znalosti tomu nasvedčujú.
1x rulik