Varenie

Kde sa stracaju recepty

marianne - fotkamarianne, 29. januára 2011

Dnes som dala na Varechu recept,ktory bol zverejneny,ale medzi receptmi ho nevidim asi 3-4 hodiny,to iste sa mi stalo s mojim cestovinovym salatom,ktory bol sice zverejneny,ale medzi receptmi nebol cely den...Stalo sa to aj Vam mili Varechaci?

@zareaguj


Diskusia k téme

bejda7
ano,aj ja uz 3 dni sledujem a nikde nic...dnes som listovala dozadu az tak o 7 strán a tam prvý a o10 strán druhý...takze sa na prvú stranu ani nedostali,prispevky mi poslali niektorí,čo ho asi dostali v dennom súhrne...
palokuchki
Aj moj jeden recept bol zaradeny medzi receptami ktore vysli dva dni pred tym. Nevedela som ci to mam pripomenut alebo to nechat len tak.
2010
Aj mojim sa stal taky "magic " a sa vyparili..
hubata
Mne sa zatiaľ nestratili - to preto že nevarím tak dobre ako vy !!!
janazjarku
A mne sa ešte nikdy nič z receptov nestratilo a len raz mi išlo pomalšie pridávať recept :-) Šťastná žena asi .-)
jozefj
Aj mne sa stratil. Redakcii to asi nevadí. Škoda.
redakcia
@jozefj , ako si na to prišiel že redakcii to nevadí? Redakcia to oznámila programátorovi a ten to opravil. Ak si mal takýto problém, mal si redakciu upozorniť.
arasidka
a ja tam mám jeden skrytý navyše a neviem čo s tým. Redakcíja, alloooo, pomôžte mi - nech tu nemám nič naškrečkované, chcem ten jeden skrytý dať preč, normálne ma omíňa! ďakujem!:)
redakcia
@arasidka , prečo nenapíšeš redakcii ak máš takýto problém? V admine je veľa nezverejnených receptov, ktoré zverejňujete alebo dokončujete neskôr, občas sa stane, že niektorý v tom množstve zostane nezverejnený. Stačí upozorniť redakciu o aký recept ide, a bude zverejnený.
arasidka
aha.... no neviem, čo som teraz spravila, ale som klikla na:upozorni admina... huďátko moje jedno, som zvedavá, či sa ma spýta, že čo chcem, lebo aj keď som klikla, nič sa neudialo, no je to tu veselé .... s nami ....
Nebolo by veru zlé, keby ste tu dali aj takú rubriku / alebo je už tu,ale pre oči nevidím?/, kde by ste dali rady nie o tom, čo do hrnca, ale skôr pri tých častých problémoch - ako s fotkami, ako zrušiť nechcené - myslím tým, že mám ten skrytý recept a neviem si s ním rady... To viete, my sme tu mnohí nie až tak zruční čo sa týka počítača, aj keď vieme rýchlo písať :)))))ďakujem
redakcia
@arasidka , napis na adresu redakcia@varecha.sk . Otazky ohladne cohokolvek adresuj na tento mail. Uplne dolu na hlavnej stranke mozes tiez kliknut "otazky a odpovede" , kde najdes najcastejsie otazky ohladom vkladania receptov a fotiek.