ahojte, mate niektora skusenost s kavovou plnkou do torty? staci ak preosiatu kavu
vmiesam do kremu alebo by bolo lepsie to trosku povarit? co myslite?
ahojte, mate niektora skusenost s kavovou plnkou do torty? staci ak preosiatu kavu
vmiesam do kremu alebo by bolo lepsie to trosku povarit? co myslite?
Ak mas zaujem o cely recept na kavovy krem, ozvi sa, napisem cely recept. Teraz je olympiada, ponahlam....
mne sa niekolkrat stalo, ze ked som kavu uvarila s vodou, tak sa mi v maslovom kreme zrazila.
Preto teraz robim plnku tak, ze len silnu instant kavu zalejem horucim mliekom, alebo smotanou, potom primiesam postupne k maslu s cukrom a za 30 rokov sa mi nestalo, aby sa krem zrazil.
Ak chcem dosiahnut ozaj silnu prichut kavy, piskotove platne natriem silnym vyvarom kavy.