Rôzne

Kam sa stratila @haji...

izabella929 - fotkaizabella929, 7. decembra 2019

Hľadám dozadu celý december v diskusiách a nevidím ju nikde... Neviete niečo o tejto dobrej dušičke?

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Asi máme rovnaké myslenie, ja som asi pre 10 minútami tiež na ňu pomyslela, veď jej komentáíre boli hádam pri každom recepte.....som zvedavá, kedy sa ohlási, a ak je, nedajbože chorá, prajem skoré a rýchle uzdravenie. Ale to by asi ani vtedy nevynechala Varechu.....
haji
Přeji všem krásnou druhou adventní neděli!
Milá děvčata @izabella929 , @helica , @babka123 , @evanaaa a všicni, kdo jste mě postrádali! Jsem v pořádku, jen technika je mrška. Můj stařeček noťas se před třemi týdny roznemohl a musel na poléčení. Trvalo to déle, ale už jsme zpět a věřím, že můj noťásek ještě něco vydrží. Byla jsem jako bez ruky a bez srdce, nejvíc ze všech vymožeností internetu mi chyběla Varecha, recepty a všichni milí a blízcí zde. Uf. Už je dobře, chvála Bohu, díky za všechny dary, za pomoc IT! Dobří a milí lidé ještě žijí!
Moc Vám všem děkuji a omlouvám se za výpadek, i za to, že jsem některé vystrašila. Plno receptů mi uteklo, ale to napravím a hezky si je projdu. Mám Vás všechny moc ráda a moje radost ze života skrze Varechu je zpět! Hurá!
izabella929
@haji (8.12.2019 07:35)

Vďaka Bohu,že si ma vyslysal,,,mala som obrovsky strach a ospravedlňujem sa že som ťa takto cez diskusie hľadala,,,mnoho ľudí sa stratí bez stopy a nikto sa nedozvie alebo neskôr sa dopocuje kde sú,,,som nesmierne šťastná,že si tu medzi nami zdravá a šťastná,,,prajem ti z celého srdca veľa zdravia a požehnaný adventný čas a zostaň tu s nami taká mila ako si,,,háji milá peknú nedeľu,,,
haji
@izabella929 (8.12.2019 07:44)
Není za co se ospravedlňovat, milá Izi. Uznávám, že je to nemilé, když člověk zmizí ze skla a informace žádné. Já mám jen mého stařečka noťase a otravovat u někoho doma, aby mě pustil na internet, to jsem nechtěla. Sama jsem trénovala bobříka trpělivosti, uzdravování se protahovalo, no co ti budu líčit, moje nervy. I když někdy nejsem ok, na Varechu se vždy doplazím. Ale když není spojení, přijde bída na Kozáky.
Moc děkuji za přání, milá Izi, jsi sluníčko!
babka123
Milá Haji, chvála Pánu Bohu, že si to odniesla len technika a Ty a Tvoje zdravie je v poriadku. Teším sa na Teba a prajem ešte veľa radostí, zážitkov a krásny požehnaný zvyšok adventu.
izabella929
@haji (8.12.2019 08:23)

Milá @haji , mám na Fb veľa priateľov a srdcových priateliek..stalo sa mi , že tiež sa dlho neobjavili pod mojimi receptami...žiaľ som sa dozvedela o nich len tú zlú správu..mala som i takú priateľku, ktorá sa týždeň pred odchodom na druhý breh prišla so mnou rozlúčiť a neverila som že to bude pravda..až keď sa objavil oznam o týždeň, že umrela..keby @pusta neprišla za mnou na maďarskú stránku o varení, ani by sme nevedeli, že už nie je...hľadala som ju po tom, čo prestala každý deň prispievať recepty..vtedy som išla do jej profilu a už tam bol oznam..každého odchod veľmi bolí a bolí nás o to viac, keď ho poznáme, alebo si spolu píšeme..napokon veľmi sa teším, že si sa ozvala..
motyka
@h áji-nko - mne si taktiež už dosť chýbala a tiež som rozmýšľala kde si ? Aj keď nie som pesimista, predsa som uvažovala, čo je s Tebou, že nekomentuješ recepty. Tvoje komentáre ma veľmi bavili a niekedy - najmä pri tých dlhších, "spomienkových " som uvažovala že by si mala napísať knihu spomienok zo života. Boli by krásne. Nabudúce, pri ďalšej nejakej "galibe", ktoré prináša život, radšej niekoho popros o NTB a napíš nám odkaz. Teším sa na Tvoje ďalšie komentáre ........ a najme zdravíčko.
evanaaa
@haji , tak tie moje zlé predtuchy sa našťastie nesplnili, si živá a hlavne zdravá ♥ Ja mám podobné problémy s mojim NTB, bol už toľkokrát v sevise na opravách, že by som mohla pomaly mať aj nový za tie peniaze. A aj tak mi každú chvíľu "rapluje", niekedy úpne odíde a musím taktizovať, ako ho prinavrátiť k životu....
1x haji
motyka
Aj mne. Ale ona určite už pripravuje nejaké prekvapenie a skoro sa ozve.
1x haji
haji
@finci @motyka moc děkuji za vaši projevenou radost! Radosti není nikdy dost!
@motyka haha ty jsi dobrá, moje vzpomínky jsou jen drobné perličky na krku života, jsem ráda, že potěšily!
@evanaaa co ti budu povídat, opět mi zamrzá, hledá aktualizace, i v nich si lehne. No co už, můj noťas se mi fest podobá. haha
Sama jsem netušila, že to bude tak dlouhá odmlka. Vidím, že příště to nějak navléknu a podám zprávu, že on leží v oboře a já v pořádku na kanapi.
Rychle zmizím a budu opět zítra, hezký večer všem a ještě jednou děkuji za vše, jste všichni milí, mám vás ráda!!
Ale že má áčka i @cesminaz , to je překvapivé. Spíš kmitá u sporáku, děvče pilné, tvořivé!
martamm
@izabella929 (8.12.2019 07:44)

Mila haji, tesim sa, ze Tvoju nepritomnost sposobila len technika, pre taky pripad by bolo dobre stiahnut si do mobilu aplikaciu Varecha, ak mas v mobile internet a budes mat po probleme. Zelam Ti krasny, pokojny zvysok adventu a vianocnych sviatkov
1x haji
haji
@martamm (9.12.2019 10:26)
Děkuji za komentík, poradu i přání, jsi milá! Potěšila si ma!
Moje technické vybavenosti jsou omezené, bo finance. Holý fakt, žádné stížnosti. Můj mobi je sice jak tak mladík, ale obyčejná klasika, sms, volání, nejnutnější kredit. Příště to vychytám jinak, skrze dobré duše z Varechy, na které mám telefonní číslo, tak poprosím o zprávu na Varechu, že žiju. Fakt to teď bylo dlouhé, změnila jsem IT a ten má zodpovědný přístup. Můj stařeček noťas bude mít příští rok 10 let, upekl se před pár lety v horkém letním období, k tomu nějaký pád, nový disk, ale, Windovs 7 a moje schopnosti směrem k počítačům. Jsem uživatel sítě - vybavte si tu kočku, houpající se v závěsné síti - kdysi chodil takový mail - to jsem já, jen ten blažený výraz mi někdy chybí. haha
Hezký den přeji všem! Ať se vám ve všem a všude daří!
sovka62
Milá naša @haji , ako dobre, že tentoraz bola problémom len technika. Teším sa, že si späť, tak nech to takto dllllho vydrží. Prajem všetko najlepšie.
2x haji a jerica
evanaaa
Zuajímavé, viackrát som klikla na " Pekný komentár", aj pod komentmi Izky - @izabella929 a ukázal sa len jeden s mojim menom, darmo aj opakovane klikám, neukáže sa, že sa mi koment páči, neviem, prečo....?
evanaaa
Odvolávam, teraz, keď som odchádzala zo stránky, sa zrazu všade objavilo, akoby zázrakom, prepáčte teda.....
1x haji
haji
@sovka62 (9.12.2019 15:17)
Jsi milá, děkuji za přání od srdce, též si přeji, ať dlouho vydrží - me!!
@izabella92 í jsi sluníčko, ještě jednou za všechno děkuji!!
1x jerica