Milí varecháči, poraďte mi, ako mám kupovať kačaciu alebo husaciu pečeň. Ktorá je lepšia? Ako rozoznám pri kúpe, či je čerstvá, či je dostatočná, má mať viac masti alebo viac pečene? Môže sa zamraziť? Ako ju mám spracovať po kúpe?
Ja ju nekonzumujem, chcem ju darovať.
Dopredu ďakujem za rady.
inak mozem poradit: kupit kuracie pecienky, kacicu/hus a tuk z upecenej kacice/husi pouzit na kuracie pecienky, postup rovnaky...
Verím, že keď darujem druhú časť, aj obdarovaná z nej bude mať takú radosť, ako moja rodina pri konzumácii. Aj v to verím, že ju bude upravovať podľa vašich rád.
Ešte raz vám všetkým ďakujem za rady, je úžasné mať takých a toľkých radcov. :-)))))