Ahojte, chcela by som sa spýtať na názor na jedlo odložené do mrazničky. Často povie kolegyňa, kamarátka či suseda, že úmyselne uvarila viac, dala to do mraziaka a ak bude treba, len prihreje. Ja som to skúsila tiež, ale neúspešne. Jedlo rozmrazené a potom zohriate nikomu u nás nechutí, každý príde na to, že to nie je čerstvé. Skúšala som paradajkovú omáčku, segedínsky guláš, tekvicový prívarok, vždy to skončilo fiaskom. Sú nejaké varené jedlá, ktorým mraznička nenaruší konzistenciu a chuť? Ďakujem
@zareaguj
Jediné čo mrazím a to na celú zimu,je plnená paprika. Klasicky uvarená, hotová, zmrazím po dve porcie. Poradila mi to kolegyňa. Pravda, keď som vybrala prvú dávku a zohriala v MW bola som v šoku, z omáčky sa oddelila voda, rajčinový podiel zostal hustý, skrátka na nič. Kolegyňa ma usmernila, že mám ohriať klasicky v kastróliku a to bolo to pravé, na nerozoznanie od čerstvej. Možno je toto aj tvoj problém.
@ivkamatko tak nech ti to mrazi