Jakou vybrat troubu na pečení? Uživím tisíc různých funkcí nebo je to jedno? Na co si při výběru dát pozor? Diky.
@zareagujDiskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 0 zatiaľ bez komentárov
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 981 najnovší komentár dnes 11:53
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 981 najnovší komentár dnes 11:53
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 679 najnovší komentár dnes 11:53
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 12. decembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Chrumkavé slané praclíky +fotopostup -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky +video -
Vianoční ježkovia s kokosom -
Karamelové košíčky (šuhajdy) -
Chrumkavé čínske kura v medovej omáčke s opekanými rezancami -
Domáce punčové pipky
-
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Vianočná perníková torta -
Chrumkavé slané praclíky +fotopostup
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Originálne zdobenie koláčikov aj bez cukru. Je to také rýchle a jednoduché! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Jemné a krehké: 11 receptov na strojčekové pečivo. Toto vám vydrží až do Silvestra -
Popraskané sušienky: 11x crinkles, jednoduché, ale efektné, hodné aj vianočného stola -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie
Manipulacia je potom jednoduchsia a bezpecnejsia :-)
Je rozdiel , ci varis iba pre 1-2 osoby alebo pre vacsiu rodinu .Kolko a co pecies - ci iba obcas nejaky mensi dezert alebo pekavas pravidelne chlieb alebo pecivo .
Ale aspon par zakladnych veci : mala by mat spodny aj vrchny ohrev , ventilator na prudenie vzduchu /teplovzdusny ohrev/ a vyuzijes urcite aj gril . vyborne je , ked ma rura aj casovac ked si mozes presne nastavit cas pecenia a rura potom sama vypne . Ja som si vybrala ruru , ktora ma aj digitalnu teplotnu sondu do masa- ak sa pecu vacsie kusy masa alebo vacsia hydina , tak mas istotu , ze sa to spravne prepecie aj vo vnutri. Niektore rury maju aj hotove programy , ked si v pamati najdes iba nazov programu -napr.babovka alebo linecke pecivo , kurca 1 000 g , krkovicka 1500 g, chlieb 700g , pizza velka - a rura uz vie ako dlho a pri akej teplote ma piect .-)) Ceny sa pohybuju od 200 do 1500 €.Ale uz v cene 300-400 € mozes kupit kvalitnu a dobru ruru so vsetkymi zakladnymi funkciami . Ak mas malo miesta , tak si kup multifunkcnu mensiu ruru -tie mavaju v teplovzdusny ohrev , mikrovlny , gril , varenie v pare , crisp funkciu , rozmrazovanie. ja mam taku mikrovlnku snad 8 rokov - vyuzivam vsetky jej funcie . akurat chlieb sa v nej velmi piect neda . No a ma maly plech , takze kolacikov sa tam upecie iba trochu . Je idealna pre malu domacnost . Takze najprv sa rozhodni aku velku ju potrebujes a potom si sadni k internetu a vyberaj a vyberaj :-)Drzim palce ....