Rôzne

Izabella929 - sa nám odmlčala

babka123 - bez fotkybabka123, 22. apríla 2017

Posledný recept nám pridala 11. februára 2017. Dávala sem veľmi dobré kvalitné recepty už mi veľmi chýba. Takto druhú tisícku receptov nenaplní. Na sviatky k Veľkej noci nič nepiekla?

@zareaguj


Diskusia k téme

izabella929
@babka123 ,máš pravdu že som odišla.Redakcia vie veľmi dobre aj prečo.Piekla som aj na sviatky a pečiem stále i naďalej veľmi pekné a chutné zákusky, no dávam ich na inú stránku.Prepáč, ale mnohým nespratníkom, ktorí sa nepotrebovali vyjadriť k môjmu receptu, ale hodnotiť moju dobrosrdečnosť, ktorá niektorým varecháčom liezla na nervy .Dnes sa dobroprajnosť nenosí, skôr závisť a nenávisť.No i naďalej nakuknem na túto stránku, aj keď nehľadám tu inšpirácie, ale ostalo tu niekoľko správnych kuchtičiek a kuchtikov, ktorí mi chýbajú a zaujíma ma,čo asi tvoria.Bola som tu mnoho rokov a iste že mi táto stránka z môjho života chýba.Často sa mi stane, že keď vytvorím niečo nové, cítim nutkanie, že to sem dám, ale vzápätí si to rozmyslím a idem od toho preč.Možno tá spomínaná druhá tisícka už nebude, ale mi to vzalo mnoho radosti a nových nápadov zo života.Tým, ktorým chýbam sa ospravedlňujem a tým , ktorí ma potrebovali za každú cenu potopiť to raz Pán Boh určite spočíta.Ďakujem ti veľmi pekne za milý komentár.Izabela
radost
Ja si myslím-že je v rukách redakcie-admina Varecha.sk-ukočírovať tu slušnosť..stanoviť hranice vulgárnosti..ubližovania..
ak sa komentujúci vyjadrí hanlivo na adresu autora receptu-okamžite zmazať komentár..pri opakovaní-zablokovať prístup ZLU..
negatívne komentáre k receptu majú mať tiež určitú formu-nie zraňujúcu autora..veď všetci máme právo prezentovať svoju chuť..a tá nemusí vyhovovať všetkým..
tiež ma to tu stále menej láka..
@Izabellka- želám veľa pohody..úspechov..šťastia..
babka123
Izabelka, veľmi pekne ďakujem za obsiažnu odpoveď. Je mi to veľmi ľúto, že je to tak ako píšeš, nevedela som. Veľmi mi chýbaš. Prajem všetko dobré, nech sa Ti darí, zdravie slúži a ak sa sem vrátiš, ver mi, že mnohých potešíš. Múdrejší ustúpi.
zolik
@Izabella929
Osobne je mi to velmi luto. Vzdy som sa vedela pokochat Tvojimi zakuskami a ruzami. Ale ked si pozriem komentare pod receptami z poslednych dni, napr. "Stavnate rychle kuracie prsia" alebo "Vynikajuce tofu s porovou omackou" tak sa Ti ani necudujem. Tvoje recepty boli a urcite este stale su inspiraciou pre mnohych uzivatelov Varechy. Vareche si dala vela. Vela dobrych receptov, vela dobrych rad a vela zo svojho volneho casu. Za co som Ti ja velmi vdacna.
Prajem Ti vsetko dobre. Hlavne vela radosti v sukromnom, rodinom zivote a nech Ti domov vzdy rozvoniava Tvoja skvela kuchyna.
daniela15
@Izabella929 je mi za Tebou smutno, chýbaš tu, bola si inšpiráciou pre mnohých, na druhej strane som rada, že nie si vážne chorá, to ma ako prvé napadlo, keď som Ťa tu dlhšie nevidela, dúfam, že natrafím na tú stránku, kde teraz pridávaš recepty :-)
babka123
To by som sa aj ja potešila, keby sa mi pošťastilo nájsť Tvoje dokonalé recepty, a oku lahodiace fotky.
tothka
Izabella 929 nemám veľmi vo zvyku komentovať recepty ale rada som si ich prezrela a občas sa nimi aj inšpirovala. Prajem ti veľa zdravíčka, nech sa ti darí aj naďalej vypekať a vyvárať, nech už je to na akéjkoľvek stránke.
nadia56
@daniela15 , pridala som pre teba komentare s linkami, kde najdes recepty od izabella929, zial, uz dvakrat boli z diskusie odstranene, bez akehokolvek vysvetlenia, mozno sa mi k tomu niekto kompetentny vyjadri
haji
@Izabella929 (24.4.2017 11:00)
Krásné pozdravení, milá Izabella929!! Mám ráda tebe i tvé recepty, moc děkuji i za to, že je s námi sdílíš!!
motyka
Izabella - myslím, že si si vedomá toho, že na vareche je ďaleko viac tých varechačov, ktorí Ťa majú radi a radi si berú inšpiráciu z mnohých Tvojich receptov. Je nesporné, že v exkluzívnych receptoch na zákusky tu nemáš konkurenciu. A preto Ti závidia najmä Tí, ktorí takéto zákusky nikdy nedokážu urobiť.
Za obdobie odkedy si na vareche, už si si na nevraživosť a závisť mala zvyknúť a nevšímať si ich. Veď o to im išlo, aby Ťa odpísali. Buď si vedomá toho, že mnohým žienkam pomáhaš. Na celom Slovensku - aj inde. A to je podstatné prečo si na vareche. Či nie ? Tak to nevzdávaj a vráť sa. Aj mne a viacerým mojim kamarátkam by si veľmi chýbala.
klukodvody
Izabella929 jestli nejsem mezi těmi které nemusíš, na mém profilu je e-mail a byl bych moc rád, kdyby jsi se ozvala. Moc oba zdravíme. A neboj i jinde Tě časem otráví. Vím to bezpečně.
mitzy
@Izabella929 , úplne ťa chápem. Presne pre toto mám skryté dva recepty na svoje obľúbené jedlá. Nechcela by som, aby mi ich niekto spŕznil komentom. Ale chcem ich mať medzi receptami. Na druhej strane, keď si odmyslíš tých pár pokrývákov, je tu omnoho viac pozitívnych ľudí. Nezabudnem ako som sa tešila, keď som pridala prvý recept a Monty a Haji mi naň napísali niečo milé :) normálne som bežala za mužom a ukázala mu to. Jemu sa môj nový koníček páči, odkedy chodím na varechu lepšie varím a vždy mám nápad čo ukuchtiť alebo upiecť. Ten, kto recept nepridal a nezažil pozitívnu odozvu a len rýpe nepochopí. Ja verím, že nás ešte prekvapíš. Prajem pekný deň :)
babka123
Izabelka, pozdravujem Ťa a to čo napísala Motyka, to sú presne aj moje myšlienky. Nenechaj sa odradiť. Závisť, to je veľmi zlá ľudská vlastnosť. Komu nie je zhora dané v apatieke nekúpi.
monty469
Mila @Izka prajem ti v živote veľa úspechov a hlavne zdravia. Pripájam sa k ostatným varecháčom a dovolím si tvrdiť, že tvoje exkluzívne zákusky nám tu chýbajú. Veď pár z nich už mám odskúšaných a bola som nadmieru spokojná. Srdečne ťa pozdravujem a sledujem aj na fb tvoje ďalšie recepty :-)
maxinka
Milá @Izabella929. Nie si v tomto sama. Stalo sa to aj mne aj iným. Tak ako tu píše aj @Mitzy aj ja som skryla recept kde bol hanlivý komentár a bola som rozhodnútá skončiť s pridávaním receptov. Znovu ma nakopla @Kukulienka , aby som sa nedala odradiť. Tie komentáre píšu väčšinou tí istí ľudia. Veď kto chce psa biť palicu si nájde. Ja osobne takéto správanie nechápem. O akú závisť tu ide? Veď autá sa tu nevyhrávajú. A keď chce niekto kritizovať dá sa to napísať aj slušným spôsobom. Veď každý kto pridá recept obetuje svoj čas, ktorý by mohol využiť inak.
jack
Tak milá Izka aj ja ti prajem v živote len to najlepšie,nech sa darí.Písala som ti v tvojich receptoch,že mám pomaly všetky uložené a budú postupne aj odskúšané,ale vieš...Stále som v sobotu už sondovala,či si niečo nepridala.A vždy ma to potešilo.Potom zrazu dlhu dobu nič.Sestra(monty469),mi povedala,že si vlastne už na inej stránke.No možno raz sa vrátiš a naďalej nám budeš skrášľovať soboty.Maj da dobre a nech sa ti darí.
1x siisa
izabella929
Milé moje varecháčky..) bola som dlhšiu dobu odcestovaná a tak iba teraz čítam vaše milé komentáre.-)Veľmi ste ma potešili a ďakujem pekne za prianie.-)Chýbate mi všetci.
pollaris
@Izabella929 (22.4.2017 16:54)
No to je škoda, chýbate nám tu..... vždy sa nájdu ľudia, ktorí nevedia čo so sebou, ale vy ste predsa nad nimi, nedáte sa odradiť nimi, už len kvôli ostatným, ktorým chýbate...
Prajem Vám veľa zdravia, a hlavne Boží pokoj v duši, ktorý Vám nik nenaruší...
Chcela som od Vás recept na zavárané mandarinky, ale asi je to už pasé.... Všetko len to najlepšie Vám želám...

kvakac
@Root (22.4.2017 18:15)

Dávam do pozornosti tie srdiečka pozrite si ich? Hlavne to druhe srdiečko a koľko ma príbuzenstvá. Prečo? Pretože sa tie iste mena objavujú. A to pán Truhlik poukazuje na Pustú.
norbert7
Nepanikárte!!! @Izabella929 sa nám určite vráti!!! Neodmlčala sa. Je to len šikovne premyslený marketingový ťah - prestaňte ju podceňovať, izabellka je veľmi múdra prezieravá žienka, ktorá bez varechy nevie žiť :-) izabellka vie, že ju máme na vareche radi a miluje úspechy, ktoré ju tešia :)))
izabella929
@kvakac , ak si mal na mysli, mňa, že tu mám príbuzenstvo, alebo 20 nickov, tak si na strašne veľkom omyle..ja tu nepoznám osobne nikoho a mám iba tento jeden nick 7 rokov..a ak mi neveríš, opýtaj sa redakcie..som čestná a tu sa nepotrebujem na nič hrať..nepotrebujem z iných nickov chváliť svoje vlastné recepty, nepotrebujem nikoho urážať, lebo ja tú zlú vlastnosť nemám..a ak sa chceš zabávať, tak ťa prosím bezo mňa..nemám na to chuť ,čas ani náladu..krásny večer..)
izabella929
@norbert7 , si rob srandu z niekoho iného..!!!! na rozdiel od teba za mňa hovorí moja práca a také nudné hlúposti si píš pre vietor..ten si s tým určite poradí!
norbert7
@Izabella 929, OK tak pravdu!
@Kvakac vôbec nemal na mysli teba a tvoje príbuzenstvo. Prečítaj si pozorne komentár od @Root a hlavne udelené lajky, ten koho mal na mysli (druhý v poradí) si od šťastia medlí ruky a mlčí.
teraz ťa citujem "nepotrebujem nikoho urážať, lebo ja tú zlú vlastnosť nemám..."
ty vo svojom hneve ubližuješ hlava - nehlava každému, kto si to nezaslúži, prečítaj si v kľude vlastné komentáre a zistíš, že Hnev je zlý radca!!!
ver mi, že varecháči majú už plné zuby tvojich odchodov a triumfálnych návratov, hlavne tvojich jedovatých komentárov, ktorými ubližuješ kde komu bez ladu a skladu, aj ked majú radi tvoje recepty. Láskavo sa konečne ukľudni, uvedom sa a nikoho zlostne neurážaj!!! viem, že si to prečítaš, lebo sem chodíš hoci na tajnáša a kontroluj svoje výbuchy zlosti, nikto o to nestojí milá @izabelka :-)
Maj krásny deň a pridávaj recepty :)))
norbert7
@Izabella929 posledne nepekne reagovala na komentár @Radox1 , nás varecháčov označila ako "múdrych" a tento web za "najmúdrejší na nete", recept skryla a akože ofučaná zmizla, aby chodila tu na Tajnáša! Čo už? @Izabella929 vie ako chutí moc a aký sladký by mohol byť nový triumfálny návrat. Postúpila oveľa vyššie a na stránke Bosorky z našej kuchyne sa stala administrátorkou, čo jej na Vareche nehrozí! Pridáva tam svoje nové recepty a ukladá ich ako skryté tu na Vareche. Konečne sa vyfarbila, he he he he :D Neveríte??? Presvedčte sa na FB ! a že vraj išla do kelu, ako sama napísala he he he he
jujoska
@Norbert7 (30.1.2018 06:49)

aspon si urobil dobru sluzbu Bosorkam na FB - vdaka tvojej zavisti a jedovatym poznamkam budu mat aspon vyssiu sledovanost a kto este o nich nevedel, tak sa prave dozvedel :-D
1x jerica
jerica
@Jujoska (30.1.2018 11:44) Nemyslím si, že na fb je to ako na vareche.
To, že služba aká sa prezentovala, je služba ?"komerčná"? tých tu bolo viac, neviem či na fb sú za to "lóve" alebo fb je oddychové, pre mňa je varecha ako kniha, aj poučná, aj forma betseleru , ale aj kontaktná s názormy, kto nevie prijať kritiku, bohužiaľ aj taký sú, je mi to úprimne ľúto.
Život nekončí, je dosť šikovných prispievateľov a tešme sa každému novému prispievateľovi, ale aj stáliciam na vareche.
izabella929

@Norbert7 , keď tu chceš podávať o mne informácie pre všetkých, tak si ich najprv over! Neprosím si aby si mi robil hovorcu!!! Na Bosorkách som už 5 rokov z toho 1 rok som administrátorom.Jednoducho si tam zájdi a pozri sa od kedy tam recepty dávam.Napokon za svoje recepty si platím sama, takže si ich dám tam kam ja chcem! Zákusky ktoré ste mi ošomrali a nikdy neboli dosť dobré dostali v Maďarsku každý jeden vyše 5000 hlasov.Keby tu nepanovala závisť, omnoho krajšie by tu bolo.A tam,kam sa chceš dostať, zbytočne tu ohováraš, nedostaneš sa tam! Nemyslím si o sebe že som nenahraditeľná!!Nikdy som nebola neúctivá, tvoja štvavá kampaň mi otvorila oči a nenechám sa urážať takým, čo nikdy nič neukázali.@radox1 , zrejme ti chýba, nemáte sa s kým hádať! Píšte len to, čo si overíte a mňa z toho láskavo vynechajte.!!!
astor
@Norbert7 (30.1.2018 16:05)

Si horší, ako stará klebetná baba. Že ťa to baví sa takto chrapunsky zabávať. Ak nemáš čo robiť, zapoj sa do tej debaty "Tónko, ešče......, tam ti to fakt lepšie sekne.
chrapac50
@Astor (30.1.2018 16:22)

Tvoje komentáre, ktoré si na Vareche písal, keď si mal pod čapicou, sú fakt legendárne.
1x astor
radox1
Izabella929 ,ja by som sa teda pri tejto prilezitosti chcel opytat,preco si ten recept skryla?
norbert7
@Izabella929 , len pre Tvoje info včera si prijala do tejto spomínanej skupiny moju mamu, ktorej sa až prehýbaš od poklôn, nedivím sa, lebo je na rozdiel od Teba excelentná kuchárka a cukrárka! a Tebe to nezaplo he - he he -he! S maminkou veľmi dobre vychádzam a všetko mi povie!!! Aby som nebol za klebetnú babu, jej meno nezverejním :D
45678
@Izabella929 (30.1.2018 15:33)

Izka, Ty vieš,že si dobrá:-) prečo sa necháš vyprovokovať takými ,čo majú zanedbanú základnú výchovu z domu a potrebujú šikovných ľudí virtuálne ponižovať,aby dokrmili svoje úbohé ego?
Ukáž všetkým,že Ti nestoja za to,aby si ich komentáre brala vážne.ignoruj ich,aj keď viem,že to nie je ľahké,no pre takú sikovnicu ako si Ty to musí byť hnojivo, pohon,pre ďalšie fantastické tvoje recepty a prezentáciu TVOJHO vkusu,šarmu a umenia.Ver mi,je nas veľa,ktorí Ti prajú a oceňujú Tvoju iniciatívu,obohatiť hladných,po Tvojich receptoch.
Neutekaj z bojiska :-) urobila by si radosť Tvojim neprajníkom a to predsa nechceš
45678
@izka , nezobralo mi celý text,tak dopĺňam....
Želám Ti zdravie,veľa elánu a aby Ti iní závideli:-) lebo závidieť môžu iba úspešným a šťastným...
Pekný večer a pokojnú noc.
kvakac
@Norbert7 (30.1.2018 16:45)

A slušnému správaniu ťa maminka nenaučila? Tak jej pripomeň nech ťa to naučí pokiaľ nie je neskoro.
kvakac
@Radox1 (30.1.2018 16:30)

Ty si taký istý kvietok ako @Norbert7 , len vŕtaš do každého. Nuž čo sa čudujem, malý chlap je ako malý psík, čo nedovidí to došteka.
buchtabuchta
Ludia kliiiiidek. Pozrite si tu stranku Bosorky z nasej kuchyne na FB. Pridajte sa k clenskej zakladni, zaveste tam fotku s pigi cajom a mastovym chlebom, alebo skopirujete z varechy ci inej stranky o vareni. Vsetky administratorky a clenky vas budu tlapkat po pleci a dakovat za krasny receptiiiiiiiiik..... pridavat smajlikov, no spolok infantilnych tetiek je to a nie bosoriek. Recepty ziadne, len fotka a strucny popis. Ako zabavka pre ludi, co nemaju co robit a travia 12 hodin denne smejdenim a snorenim po nete mozno, ale nedozviete sa tam nic noveho. No co vam poviem, zlata Varecha.
2010
@izabella929 ty si asi isla na dovolenku dakde k moru.
Relax, predychaj to a prispievaj dalej... kritika nikdy neuskodi.
Dnes sa aj tak nedalo plavat aj ked bolo 39 C a more - ocean 25 C bol ako vyrivka, plaze zavrete dakde v pacifiku je cyklon.


2010
@Norbert7 (12.5.2018 09:09)
Kdo ti dovolil pouzivat mnozne cislo? co si to dovolujes.Hovor len sam za seba. Myslim ze ty by si tu skor nemal zavadzat.
@izabella929 welcome back.
1x haji
redakcia
Komentár od @Norbert7 (12.5.2018 09:09) bol vymazaný nakoľko obsahoval osobné invektívy.
Všetkým Varecháčom želáme krásny slnečný víkend.
1x haji
norbert7
@2010 , očuj a ty si kto? ty si Varecha???
kukni si lajky kritikom a potom si kecaj!!! OK?
šak len pravdu som povedal a rozkazuj sám sebe!!! Goood Luck :D
haji
@2010 (12.5.2018 10:23)
Onen nick není sám a je mi volný. Izabellu a jej recepty mám rada a nejsem sama!
3sandra3
@Norbert7 ... a Ty si kto, že sa tu rozťahuješ??? Neprispel si ani jedným receptom , a to si na Vareche už vyše roka. Ale vŕtať, to áno. Nechaj nám pekne @Izabellku929 napokoji.