Rôzne

Internet a vyššia moc

amelie - fotkaamelie, 21. júna 2015

Už som v Narbonne vyše mesiaca a zatiaľ bez kontaktu. Vypadáva internet, pevná linka aj telka... Opakuje sa situácia z jesene, keď som tu bola ako Robinson od polovice októbra do polovice decembra... Ale varím, pečiem,fotím, odkukávam a recepty zapisujem do zošita:-) Štve ma, že si s vami nemôžem pokecať ... Je nedeľa, možno sa mi podarí poslať aspoň tento príspevok, kým sa technika zase odporúča ... Takže zatiaľ a bientot:-)))

@zareaguj


Diskusia k téme

amelie
...práve šantí tramontana, cikády máme až v dome, asi ich sem posúva ten vietor:-))) ale inak fajn:-)))
zolik
Sem tam pre pokoj duse nie je vobec zle byt bez stale vyzvanajuceho telefonu. Telku nahradit dobrou knihou a internet prechadzkami. Aj ked musim priznat, ze ja som to vydrzala len 3 tyzdne. Prajem Ti pekny a pokojny pobyt. Uz som aj ja zvedava na Tvoje nove recepty. pa
radost
@amelie
želám ti nech sa ti v tej cudzine bez ťažkostí dobre žije..:-)
u nás šantí asi apríl..raz horúčavy..potom riadna zima..raz slnečno..potom prší..to je jún..teploty aj o 10° skočia hore či dole behom 24 hodín..
1x vini55
2010
Prva vec ked dakde idem ci je tam internet - rychly a zadarmo a ked nie je tak tam nejdem.
amelie
@2010 , chodím sem viac ako dvadsať rokov, za life box platíme celý rok bez ohľadu na to, či tu niekto je alebo nie je, ale po zmene operátora sa dejú čudné veci. Včera sa na to bola pozrieť susedka, potom niekam zatelefonovala a niekomu vynadala, tak uvidíme... toto miesto vrátane ľudí mi prirástlo k srdcu:-)))
denyany
Ja sa už teším na dva týždne dovolenky, kam si neberiem mobil ani počítač. A telku málokedy pozerám aj doma, takže na hoteli ani nebudem zisťovať, či funguje. Ale ako by som dlho vydržala úplne bez všetkých tých vymožeností, vďaka ktorým mám Varechu? Neviem. A iste aj mňa by štvalo, keď niečo nefunguje ako by malo, keď si za to platím!
1x jarca
amelie
ja som si sem vždy brávala prácu, takže mi "vymoženosti" nechýbali, domov som telefonovala z búdky na pláži alebo z pošty:-)))