Dobrý deň,
prosim o radu na ideálne pečivo na obložené chlebíčky.
Roky kupujem len klasickú, už nakrájanú a balenú veku. Ale chcela by som vyskúšať niečo nové.
Len neviem aké pečivo by bolo vhodné a kde presne by som ho zohnala. Ideálne by bolo, keby bolo v celku a môžem si ho sama krájať. Máte nejaké tipy? Hlavne aj kde dané pečivo kupujete. Ďakujem
U nás tie klasické so šalátom, šunkou, vajíčkom ... atď., máme najradšej s vekou.
Robievam chlebíčky s pomazánkovým syrom, lososom, zeleným špenátom a vajíčkom, a ten nám najviac chutí na čiernom chlebe, škandinávsky typ.
V lete robievam s paradajkou, mozzarellou... atď, tie máme radi na bagete.
A ak by si mala chuť si urobiť veku doma, je tu jeden super recept:
varecha.pravda.sk/recepty/domaca-veka-na-chlebicky/72785-...
Ja dakujem za pridany Link na domacu Veku od Izabella. Tento recept mi usiel a mozno sa na Silvestra aj zide.